in , ,

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Arnhem en Den Bosch stevenen af op miljoenenstrop

Hans / Pixabay

Willens en wetens jezelf voor miljoenen in een onrendabel evenement steken, ik vind daar wat van.

Na grondige bestudering van het eisenpakket van de organisatie (publieke omroep NPO) blijkt het financieel niet verantwoord om het grote muziekspektakel naar evenementenlocatie Breepark te halen, zegt Daan Quaars, verantwoordelijk wethouder van de gemeente Breda.

In een eerder stadium haakten Leeuwarden en al af. Leeuwarden omdat het dak van de beoogde locatie, WTC Expo, te laag is. Ook Den Haag mist een geschikte hal.

,,Na nog wat aanvullende vragen aan de NPO hebben we uiteindelijk de conclusie moeten trekken dat mede gezien de huidige financiële situatie van de gemeente het niet verantwoord is om het te doen.”

,,Het evenement kost in zijn geheel tientallen miljoenen. Voor hoeveel wij als gemeente garant zouden moeten staan, weet ik niet precies, maar dat gaat niet over 100.000 . Het gaat om echt grote bedragen.”

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overheid moet wetgeving voor vaccinatieplicht kinderopvang voorbereiden

Orwell’s 1984 leest niet langer als fictie: het is de realiteit van onze tijd