in , ,

Amsterdam stopt feestvierende en vloggende illegalen vol met acht miljoen euro subsidie

moerschy / Pixabay

Niet alleen de grootste gemeente, maar ook de meest bizarre van ons land: . De gemeente waar het tegen de plinten klotst, zolang je er maar op onwettige basis verblijft.

Hetzij als kraker, hetzij als illegaal. In het geval van de laatste categorie kan je dan zelfs een riante subsidiepot aanboren: maar liefst €8 miljoen staat er dan tot je beschikking. Om te leren vloggen en te feesten.

Amsterdam gedraagt zich als een diva die zich niets hoeft aan te trekken van de rest van , zo blijkt maar weer. Een stapeltje documenten die dankzij de Wet Openbaarheid van Bestuur naar boven zijn gekomen, maken duidelijk dat er echt geen groter paradijs op aarde is voor illegale vreemdelingen dan in Amsterdam.

Daar kan je alles doen en laten wat je wil, en de betaalt de rekening. Je gelooft je eigen ogen niet:

“Uit documenten die met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur zijn geopenbaard, blijkt dat met het subsidiegeld verder onder andere cursussen ondernemerschap, bouwen aan de toekomst en vloggen worden gegeven.

Daarnaast krijgt ASKV bijna twee ton voor het maatschappelijk begeleiden van diezelfde groep. Er is nog eens 328.000 euro beschikbaar voor 'diverse activiteiten'. Deze activiteiten bestaan onder andere uit een cursus ondernemerschap, bouwen aan de toekomst en vloggen. Ook kunnen de illegalen kosteloos de Nederlandse taal leren.

Bij een andere organisatie worden bovendien feestjes en culturele avonden (met Arabische dichtkunst, een Iraanse verhalenavond en een eat-to-meetavond over Eritrea) georganiseerd.”

Desgevraagd zegt het gemeentebestuur …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Baas Europese bankenkoepel pleit voor negatieve rentes voor spaarders

Aansprakelijkheidsactie tegen 5G groot succes: Miljardenclaim tegen telecombedrijven