Amsterdamse autochtonen in minderheid, moeten hun plek kennen en aanpassen aan allochtone meerderheid

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Duke John schreef:

  Amsterdanm is verloren…Mokum is Mokum niet meer

 2. Immigranten terug naar hun thuisland. schreef:

  Wat je bijna nergens leest en wat erg belangrijk is dat mensen begrijpen dat de hele immigratie is opgezet door de Illuminatie om de bevolking van de autochtone bevolking in souvereine landen te verdelen en de cultuur in landen te vernietigen. Dat is de eerste stap naar een wereldregering en een grote centrale wereldbank. Het verhaal van vluchtelingen klopt van geen kanten en dat deze mensen straks kunnen werken tegen lage lonen in de bedrijven van de multinationals zal ook niet gaan werken want voor het zover is zijn we 50 jaar verder – als het ooit zover komt. Feit is dat de autochtone burgers op alle gebieden het grote slachtoffer zijn van deze immigratie en ook dat zij voor de volledige 100 % ook financieel het slachtoffer zijn van deze operatie.

  Van de NL overheid mag men verwachten dat zij lering heeft getrokken uit de ervaringen met multiculti waartegen Pim Fortuyn terecht waarschuwde. Maar de NL regering is zover van de burgers af komen te staan dat je je af moet vragen of het niet tijd wordt voor een hardere confrontatie. Ondanks dat alles blijkt dat veel burgers niet geheel begrijpen waar de PvdA staat. Zij hebben dan wel zich afgekeerd van Rutte, maar een overstap naar Timmermans is een heel vreemde beweging en gaat niet maken dat de immigratie zo snel mogelijk wordt gestopt en dat duidelijke regels worden gesteld aan diegenen die wensen te blijven.

  De NL regering lijkt blind en doof …. en komt met de dag verder van de burgers af te staan.
  Dit gaat niet goed !!!!!!

  Laten de immigranten uit Afrika eerst maar eens laten zien dat ze zich aanpassen aan de cultuur, de gebruiken en gewoonten in NL. En daar is sinds 1970 niets van te merken … De kloof wordt niet kleiner. Integendeel. Wat je eerder ziet is dat de immigranten alles doet om maar de eigen cultuur te willen handhaven. Als dat zo belangrik is voor de moslims dan geldt datzelfde uiteraard ook voor de autochtone bevlking.

  Een dergelijke houding zien we vrijwel niet bij mensen uit Oost Europa, China, India ….

Heb jij er iets over te zeggen?