in , ,

Amsterdamse autochtonen in minderheid, moeten hun plek kennen en aanpassen aan allochtone meerderheid

Volgens Maurice Crul (hoogleraar diversiteit en onderwijs aan de VU) maken al deze ontwikkelingen het noodzakelijk dat we het integratiedebat anders voeren. Hierbij gaat het al lang om de vraag hoe zich aanpassen aan de autochtone meerderheid.

Inmiddels komt daar een vraag bij: hoe gaan autochtone Amsterdammers deel uitmaken van de nieuwe samenleving?

Om voor een betere aansluiting te zorgen, moet eerst het kwartje vallen bij de nieuwe minderheid. Zij moet inzien dat ze veel te winnen heeft door zich aan te sluiten bij multicultureel .

Natuurlijk nemen autochtone Nederlanders een krachtige positie in, kijk maar naar de top van het bedrijfsleven en de politiek.

Maar hun witte wereldje wordt steeds kleiner.

“Als ze niet meedoen, gaan ze kansen missen.”

https://www.parool.nl/amsterdam/autochtoon-kom-je-witte-enclave-uit~b9d202f5/

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Duke John
1 jaar geleden

Amsterdanm is verloren…Mokum is Mokum niet meer

Immigranten terug naar hun thuisland.
1 jaar geleden

Wat je bijna nergens leest en wat erg belangrijk is dat mensen begrijpen dat de hele immigratie is opgezet door de Illuminatie om de bevolking van de autochtone bevolking in souvereine landen te verdelen en de cultuur in landen te vernietigen. Dat is de eerste stap naar een wereldregering en een grote centrale wereldbank. Het verhaal van vluchtelingen klopt van geen kanten en dat deze mensen straks kunnen werken tegen lage lonen in de bedrijven van de multinationals zal ook niet gaan werken want voor het zover is zijn we 50 jaar verder – als het ooit zover komt. Feit is dat de autochtone burgers op alle gebieden het grote slachtoffer zijn van deze immigratie en ook dat zij voor de volledige 100 % ook financieel het slachtoffer zijn van deze operatie.

Van de NL overheid mag men verwachten dat zij lering heeft getrokken uit de ervaringen met multiculti waartegen Pim Fortuyn terecht waarschuwde. Maar de NL regering is zover van de burgers af komen te staan dat je je af moet vragen of het niet tijd wordt voor een hardere confrontatie. Ondanks dat alles blijkt dat veel burgers niet geheel begrijpen waar de PvdA staat. Zij hebben dan wel zich afgekeerd van Rutte, maar een overstap naar Timmermans is een heel vreemde beweging en gaat niet maken dat de immigratie zo snel mogelijk wordt gestopt en dat duidelijke regels worden gesteld aan diegenen die wensen te blijven.

De NL regering lijkt blind en doof …. en komt met de dag verder van de burgers af te staan.
Dit gaat niet goed !!!!!!

Laten de immigranten uit Afrika eerst maar eens laten zien dat ze zich aanpassen aan de cultuur, de gebruiken en gewoonten in NL. En daar is sinds 1970 niets van te merken … De kloof wordt niet kleiner. Integendeel. Wat je eerder ziet is dat de immigranten alles doet om maar de eigen cultuur te willen handhaven. Als dat zo belangrik is voor de moslims dan geldt datzelfde uiteraard ook voor de autochtone bevlking.

Een dergelijke houding zien we vrijwel niet bij mensen uit Oost Europa, China, India ….

Polen trekt ten strijde tegen nieuwe Europese copyrightregels die leiden tot censuur

EU beslist: Hongarije mag zijn grond niet alleen aan autochtonen verkopen