in ,

Amsterdamse moskee wil islam ‘normaliseren’ door gebedsoproep met luidsprekers op standje 10

Clker-Free-Vector-Images / Pixabay

De Blauwe Moskee in Amsterdam wil de oproep tot gebed op vrijdagen via speakers beter hoorbaar maken voor de buurt.

De moskee denkt hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het normaliseren van de islam. Dit laat het bestuur via een bericht op Facebook weten.

De Blauwe Moskee in Nieuw-West is de het eerste islamitische gebedshuis in Amsterdam die gelovigen via een geluidsinstallatie op vrijdag wil oproepen tot gebed. Tientallen moskeeën in het land doen dit al.

Amsterdam moet maar wennen aan de islam, zegt de imam tegen Het Parool. “Wij willen hiermee niet provoceren, maar proberen de islamitische tradities juist te normaliseren”, legt hoofdimam Tassin Elforkani uit.

Geen enkele Amsterdamse moskee roept op tot gebedIn Amsterdam zijn ruim veertig moskeeën.

Geen moskee laat de oproep op gebed versterkt horen, in sommige gevallen onder druk van de gemeente. In

Lees verder bij de bron: wnl.tv

2 Comments

Leave a Reply
  1. De islam is niet normaal in Nederland. Als ze dit willen doorzetten en gaan provoceren, moeten ze ook niet klagen als er steeds meer tegenstand tegen de islam komt. Als ze dit willen, moeten ze naar huis gaan en niet hier. Dit hoort hier NIET thuis!

  2. Islam is geen religie maar een politieke stroming. En de partijen achter de schermen (de elite of de NWO) die de migranten naar de EU brachten wisten dat dondersgoed want hun enige bedoeling is om de EU van binnenuit cultureel en financieel te slopen. Het is dus ook duidelijk dat de EU regeringen door de NWO wordt gechanteerd en/of omgekocht …. Verwacht dus helemaal niets van de NL overheid (zoals U ongetwijfeld ook al hebt gemerkt de afgelopen decennia) en ook niet van de NL rechtspraak.

    Het zijn de burgers die in verzet moeten komen om de NWO te stoppen. En dat gebeurt gelukkig steeds meer wereldwijd … Wij mogen alles wat is opgebouwd niet zomaar verloren laten gaan. En we zijn het verplicht aan de toekomst van de komende generatie.

Geef een antwoord

WODC klokkenluider werd afgeluisterd door justitie

Goh?! Nederland doet niet mee aan migratie-akkoord