Analyse 15 EU landen toont aan: wind en zonne-energie geeft armoede, dalende inkomens en enorme prijsstijging

Kenueone / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Free Energy schreef:

  De opzet is heel simpel: maak het mensen zo moeilijk mogelijk. Zorg dat mannen en vrouwen dag en nacht werken zodat zij niet over het leven kunnen nadenken. Zorg dat die voorstellen heel sympathiek lijken. Niemand wil toch tegen het milieu zijn? Welnu: grote multinationals en elite hebben volledig schijt aan milieu en aan mensen. Ze haten mensen.

  De werkelijkheid is dat windmolens en zonnecellen enorm duur in aanschaf zijn en dat zij relatief weinig energie maken en veel dure ruimte vragen. Een windmolen maakt maximaal zo’n 4 MW op land terwijl een flinke gasgestookte centrale 1000 MW doet. Dus je hebt 250 windmolens nodig om een gasgestookte centrale te vervangen. En dan moet het ook nog flink waaien …. Over een paar jaar komt er een commissie en na lang overleg komt die tot de conclusie dat het toch niet lukt …. Wedden?

  Maar we hebben toch geen alternatieven? Dat is het juist: er zijn diverse oplossingen! Zelfs zulke oplossingen dat energie vrijwel gratis is. Lees eens over Thorium LFTR. En Free Energy Systemen. Een wereld gaat voor je open.
  Maar dat wil de elite niet want dan missen zij inkomsten en bovendien gaan mensen dan te veel nadenken …. en zoeken op internet. De elite doet alles om zoveel mogelijk internet te controleren.

 2. cornelis1950 schreef:

  Elke persoon met een beetje verstand kan dit beamen en het is onbegrijpelijk dat de meeste politieke partijen dit niet willen inzien en maar blijven propaganderen hoe de wereld ten onder gaat door menselijk toedoen.Het is de grootste volksverlakkerij in de historie van de mensheid maar het kan veel geld opleveren en dit geld wordt weer over de balk gegooid aan onzinnige projecten en ook de immigratie industrie.Intussen moeten we het geraas aanhoren van volksvertegenwoordigers die het onheil wat ons te wachten staat te pas en onpas op de npo ventileren! Een mooi vaasje ons Nederland alleen maak me daar zorgen over en niet het klimaat.Gelukkig worden we wakker en daarom bedankt voor uw overdenking.En om geen paniek te zaaien het wordt inderdaad warmer maar dat komt omdat de zomer er aan komt ?

Heb jij er iets over te zeggen?