in ,

Android toestel? Let op: Google Photos blijft zelfs na verwijderen app foto’s uploaden

bracht in mei haar Foto’s-app uit. Het organiseert je foto’s en bewaart ze zelfs gratis in de cloud, eventueel automatisch. Dat laatste blijkt nu erg hardnekkig, zelfs na het verwijderen van de app blijft hij hiermee doorgaan. Maar er is een fix.

Het schijnt dat Google Foto’s een deel van de instellingen heeft overgeheveld naar de Google Instellingen-app. Hierin zijn vrijwel alle instellingen aan te passen die ook maar iets met de Google services te maken hebben. Hier staat ook de instelling “Back-up voor Google Foto’s” waar de optie om automatisch foto’s te uploaden uitgezet kan worden.

Waarom de instelling niet automatisch gedeactiveerd wordt na het verwijderen van Google Foto’s blijft onduidelijk. Google wordt vaker in verband gebracht met het schenden van de en ook dit geval lijkt in dat straatje te passen.

 

Lees verder via: nieuwemobiel


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VVD kaapte stemwijzer met AdWords en worstelt nu met gebroken beloftes

Wat als de euro nooit zou zijn ingevoerd?