in , ,

Angst en slavernij allemaal de schuld van geld

Het valt mij enorm op wat er de laatste tijd allemaal gebeurt om de mensen onder controle te houden.

Meest recente gebeurtenissen in Parijs. Het resultaat daarvan zien we nu gebeuren. De puppets in Brussel willen een terrorismedatabank oprichten. De was er al. Nu dit nog. Alleen zit de privacycommissie dwars. En dat allemaal om de zogenaamde veiligheid. Dan vraag ik mij af: wiens veiligheid? Zouden die ivoren torens niet veilig genoeg zijn?

Midden Oosten: ISIS is niet wat de media jouw vertelt dat het is. Onderzoek het en je zal misschien ontdekken wat het werkelijk is.

zou afgeschaft zijn, beweren sommigen. Klinkklare onzin!! Je moet vanalles en je mag bijna niets. Klinkt als slavernij. Is het ook. Alleen is het nu veel subtieler dan vroeger. Iedereen moet werk zoeken en dan nog liefst aan het werk blijven ook. Anders wordt je gestraft. Voor wie eigenlijk? Voor jezelf? Of is het voor iemand die nog niet genoeg heeft? Waar je dat al je zuurverdiende geld naar toe gaat? Het is niet voor jou bestemd hoor. Dat verdwijnt in diepe zakken. En je ziet het nooit meer terug.

God is niet wat het Vaticaan beweert dat het is. De definitie van God is voor iedereen anders. Religie is er om te verdelen en te heersen. Iemand die al wist dat de islam een brouwsel is van het Vaticaan? Ze hadden een vijand nodig en ze hebben er een gecreëerd. Nog verbaasd waarom alle zogenaamde terreuraanslagen aan moslims worden toegeschreven?

Onderwijs is een middel bij uitstek om goeie slaven te kweken. Goeie slaven zijn veel makkelijker om onder controle te houden. De beste slaven zijn zij die niet beseffen dat ze slaaf zijn. En dat is bijna iedereen. Gelukkig is dat aantal elke dag drastisch aan het slinken. In het huidige onderwijs leert men hoe je moet leren om daarna alles te doen zoals zij willen dat je doet. Je zou moeten leren nadenken. En dan volgt de rest vanzelf wel.

Media zoals , krant, radio e.d. zijn er om je te hersenspoelen. En om je slaafs te houden. Gooi het buiten. Heb je toch niets aan.

“Belastingen”: als je niet betaalt, wordt je gestraft. Dat is pure bangmakerij. Die pippo’s bij de fiscus zullen wel wat vroeger moeten opstaan om mij bang te krijgen. Oh ja, heeft de maffia ook niet een gelijkaardige praktijk?

“Autoverzekeringen”: als je rij- of voertuig onverzekerd rondrijdt, dan wordt die in beslag genomen of krijg je op zijn minst een boete. Opnieuw bangmakerij. Ik heb een transportmiddel. Die verzeker ik zelf. Je bent trouwens niet verplicht om gebruik te maken van de diensten van een commercieel bedrijf. Een verzekeringsmaatschappij is per definitie een commercieel bedrijf. Dat geldt ook voor het tariferingsbureau.

Nog “verzekeringen”: Ieder natuurlijk persoon (= dode juridische fictie) moet een ziekteverzekering hebben, beweert men. Zullen ze eerst moeten kunnen bewijzen dat ik een dode juridische fictie ben. Bangmakerij nummer X.

“Verzekeringen” zijn er voor mensen die hun verantwoordelijkheid willen ontlopen. Of het niet aankunnen. Al die verzekeringen heb je niet nodig. Je kan perfect leven zonder, zoals ik.

En dan is er nog de “klimaatverandering”. Er is NIETS aan de hand met het klimaat. Toch niets waar de mens voor verantwoordelijk is. De aarde warmt op de ene plaats op en koelt op de andere plaats af. De as van de aarde is verschoven volgens de Inuit Eskimo’s. Dat kan een oorzaak zijn dat het deze winter bijzonder zacht is in deze contreien. Een andere oorzaak kan zijn dat er een enorme fotonengolf in de ruimte is waar de aarde door passeert. Heeft iemand ooit aan de zon gedacht? Behoorlijk heet daar, vind je niet? Zodanig heet dat het op een afstand van 150 miljoen (!) km nog 60°C of heter kan worden.

CO2: De bouwstenen van alle leven. En dan beweren sommige betweters dat er te veel van dat spul is. Hoe meer leven er is op deze planeet, hoe meer er van nodig is. Omdat er volgens die zelfde individuen te veel van is, wisten ze er niet beter op te vinden om een belasting in te voeren. Met alle gevolgen van dien.

Er is ook nog de suikertaks die op alle frisdranken zou geheven worden. Serieus? Denken ze nu echt dat het iets zal uitmaken voor de consumptie?

Die kwibussen in die ivoren torens kunnen jou onder controle houden omdat je bang bent. Stap uit die angst! Tenzij je het te comfortabel vindt in die onzichtbare en ontastbare gevangenis. Weet je nog wat Morpheus zei tegen Neo? “It’s a prison for your mind.”

” in het Engels betekent “government” Dat komt van het Latijnse “guvernare” wat “to control” betekent en “mens, mentis” wat “mind” betekent. To control the mind. Mind control. In het nederlands: Controle van de geest. Of vrij vertaald: hersenspoeling.

Dat doen ze vooral door media (vooral tv), onderwijs, , overheid, religie, new age en de ergste van al: GELD.

Lees verder bij de Bron: Stop de bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WTF! 14 baby’s overleden door vaccin proeven, gestraft met boete van $ 93.000

Nexit NU ! In naam van Oranje ! We sluiten de (Euro) poort !