in , , , ,

Anonymous: EU heeft een eigen desinformatie-afdeling

De hackergroep Anonymous heeft een scan van geheime documenten van het Britse gegevensproject “Integrity Initiative” gepubliceerd, waaruit blijkt dat er een aparte eenheid is voor in het -gebied.

Anonymous heeft onlangs nieuwe documenten en accounts gelekt die dienen als bewijs van de geheimzinnige activiteit van het door de Britse gefinancierde project Integrity Initiative.

Volgens de analysedoelstellingen van het Britse “Integrity Initiative” staan ​​de oppositiepartij Labour en Russische mediabedrijven met internationale lezers zoals RT en Sputnik centraal. De documenten behandelen onder andere het incident in Salisbury en de situatie in het Midden-Oosten, waaronder .

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de eerder bekendgemaakte rapporten over de betrokkenheid van bij de aangelegenheden van Europese landen en de informatieoorlog tegen Rusland als authentiek geclassificeerd. Dit omvat een groot aantal documenten met betrekking tot de operaties van RT en elektronische facturen die zijn uitgegeven aan de auteurs van de “II” -analyses.

Het nu uitgelekte analyserapport van de “II” over de stand van zaken in de Republiek Moldavië stelt voor om “informatiemateriaal van overeenkomstige regionale clusters te combineren. Dit is met name het geval in Spanje, , en Italië, evenals in België (EU desinformatie-eenheid gevestigd in Brussel) en (Europol).”

De zogenaamde “East StratCom Task Force” bestaat officieel in de Europese Unie. Hun activiteiten omvatten onder meer het controleren van het netwerk op valse rapporten.

Zijn verdere taak is de uitvoering van de Europese informatie-agenda in de post-.

Lees ook eens verder bij de bron: Sputnik Duitsland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat heeft 20 jaar euro ons opgeleverd?

Hoe China een heel continent koloniseerde zonder een enkel schot te lossen