in , ,

Apartheid 2.0: Iedereen kan EU-reispas krijgen, maar niet iedereen krijgt dezelfde

Als alles goed gaat kunnen toeristen deze zomer weer naar de Spaanse stranden of de Italiaanse steden met een -reispas op zak.

De heeft het plan gepresenteerd waarin mensen die gevaccineerd zijn, een negatieve test hebben of anti-stoffen hebben omdat ze al hebben gehad, zo’n reispas kunnen krijgen.

Ze krijgen alleen niet allemaal dezelfde.

In de plannen van de Commissie is te lezen dat het eigenlijk gaat om drie verschillende passen. Een pas voor gevaccineerden, een voor mensen met een recente negatieve test en een voor mensen die de het afgelopen halfjaar hebben gehad.

De Commissie ziet het liefst dat landen die drie verschillende groepen op dezelfde manier behandelen, maar uiteindelijk gaan de landen er zelf over.

Landen mogen extra eisen stellen aan mensen met een reispas, door bijvoorbeeld quarantaine of een extra test verplicht te stellen.

Ze mogen er ook voor kiezen om voor een van de drie groepen wel extra eisen te stellen en voor de andere twee niet…..

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vaccinatieplicht: Van vaccinatiepaspoort naar inentingsbewijs, EU vaccinatiebewijs vanaf 1 juni

Briefgeheim?? EU wil alle e-mails en chats automatisch controleren op “verdachte inhoud”