in ,

Arts beschuldigd van ‘stiekem’ steriliseren van niet-moslimpatiënten

operating 1560408752
skeeze / Pixabay

Een moslimdokter wordt ervan beschuldigd dat hij meer dan 50 niet-moslimvrouwen zou hebben gesteriliseerd terwijl ze niet-gerelateerde operaties ondergingen.

Volgens de vermeende slachtoffers heeft de dokter hun toestemming niet gevraagd of hen zelfs niet geïnformeerd dat ze nu onvruchtbaar zijn en geen kinderen kunnen krijgen.

De nieuws- en opiniewebsite Caldronpool meldde dat meer dan 50 vrouwen klachten hebben ingediend tegen Dr. Siyabdeen Mohammed Safi.

De 42-jarige werkte in het Kurunegala-ziekenhuis in Sri Lanka.

“Sommige vrouwen hebben de arts ervan beschuldigd ze te steriliseren tijdens een standaard keizersnede-procedure”, meldde de site.

WND meldt: Er waren ook berichten dat duizenden vrouwen ook “zonder het te weten de procedure hebben ondergaan die bekend staat als tubaligatie”, waarbij de eileiders worden afgesloten om te voorkomen dat bevruchte eieren de baarmoeder bereiken voor implantatie.

De chirurg werd gearresteerd door de politie van Kurunegala voor het vergaren van ongewoon grote sommen geld en bezittingen. Er waren vermoedens dat de rijkdom afkomstig was van een terroristische groepering.

“Sri Lanka’s Ministerie van Volksgezondheid heeft een speciale commissie ingesteld om de beschuldigingen te onderzoeken, bestaande uit gynaecologen en vertegenwoordigers van de Medische Raad in Sri Lanka,” aldus het rapport.

Christine Douglass-Williams legde uit bij Jihad Watch dat de jihad “in vele vormen komt, waaronder: gewelddadige jihad naar verovering, stealth jihad naar verovering, jihad door immigratie naar verovering (hijrah), bevolkingsdihihad naar verovering, jihad binnen iemands ziel.”

“Wat er ook voor nodig is om te overwinnen en te onderwerpen, het is een religieus gesanctioneerde plicht van gelovigen om het Huis van Oorlog te ondermijnen”, schreef Douglass-Williams.

Ze wees erop dat er onmiddellijk een terugslag was omdat de verdachte moslim is.

Een regeringsfunctionaris, zo meldde ze, beschuldigde: “Jullie zouden allemaal deze zorgen niet hebben als deze dokter Sinhalese was! Omdat de dokter een moslim is, heb je een probleem. ‘

Douglass-Williams schreef dat steriliseren van vrouwen zonder kennis of instemming “op zichzelf strafbaar is; maar dan is er nog een andere ongemakkelijke waarheid: geen enkele andere doctrine probeert gebieden te bevolken in de breedte, in de richting van globale dominantie, dan de islam. ”

De Colombo-telegraaf in de Sri Lankaanse hoofdstad meldde dat gezondheidsminister Rajitha Senarathne het vertrouwen uitdrukte dat de waarheid naar boven zou komen door een onderzoek door het Criminal Investigation Department en zijn bureau.

De Government Medical Officers Association, ondertussen, zei dat haar leden geen vertrouwen hebben in het ministerie van Volksgezondheid.

GMOA-secretaris dr. Naveen De Soysa zei dat zijn fractie de onderzoeksresultaten van het ministerie niet zou accepteren.

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lichtende wolken

Voor wie het heeft gemist: Bijzondere ‘lichtende nachtwolken’ zorgen voor spectaculaire beelden

geld hebben dure hobby inflatie rente

Geld hebben is een dure hobby geworden!