in

Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden

Artsen in Italië, Duitsland en India, die autopsie hebben gepleegd op talloze mensen die aan Covid-19 zijn gestorven, hebben ontdekt dat veel slachtoffers niet door het virus, maar door de aanwezigheid van een longbacterie zijn overleden. In veel gevallen is trombose (bloedproppen) de doodsoorzaak. Zieken zouden daarom met simpele bloedverdunners zoals aspirine kunnen worden behandeld.

Italiaanse artsen braken met de omstreden protocollen van de WHO, en bleken daardoor in staat om Covid-19 eindelijk effectief te behandelen, zodra ze vast hadden gesteld dat veel corona patiënten slechts aan ‘uitgezaaide intravasculaire coagulatie (klontering)’, oftewel trombose, leden.

‘Beademingsapparatuur en IC opnames zijn nooit nodig geweest’

Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid veranderde onmiddellijk de bestaande protocollen ten aanzien van de behandeling van Covid-19 patiënten. Vanaf het moment dat 100 mg aspirine en Apronax werd toegediend, begonnen veel zieken meteen te herstellen. Op één dag konden 14.000 corona zieken weer naar huis worden gestuurd. Een combinatie van infectieremmers, antibiotica en anti-klontermiddelen blijkt dus zeer effectief, waaruit blijkt dat Covid-19 tot dan toe bijzonder slecht werd behandeld.

‘De beademingsapparaten en IC opnames zijn nooit nodig geweest,’ is zelfs de schokkende conclusie van Italiaanse pathologen. Dat lijkt aan te sluiten bij eerdere bevindingen van artsen en specialisten over de hele wereld, die constateerden dat een extreem hoog percentage patiënten die aan de beademing werden gelegd, is gestorven, wat volgens sommigen juist het directe gevolg van deze gekozen behandeling kan zijn geweest.

Covid-19 pas gevaarlijk door ‘chlamydia pneumonie ‘

De Indiase dr. Jaideep Dogra, hoofd van CGHS in Jaipur, en dr. Luvdeep Dogra, (Nefroloog,  Osmania Universiteit) berichten dat in India het meeste succes wordt geboekt als Covid-19 als een normale bacteriële longontsteking wordt behandeld. The Tribune India schreef gisteren dat de ‘co-existentie van het coronavirus met een bacteriële ziekteverwekker een belangrijke oorzaak van sterfgevallen is.’

‘Deze ‘chlamydia pneumonie’ is in verschillende …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Coronavirus gemaakt door mensen? Australische wetenschappers doen ‘verrassende ontdekking’

Staat de mensheid een nieuwe kleine IJstijd te wachten?