in

Vaccinatieronde voor artsen in het Duitse Saarland: 54 procent kwam niet opdagen

via Xandernieuws.net

Het is onduidelijk waarom meer dan de helft van de 200 artsen die voor de Corona-vaccinatie in de Duitse deelstaat Saarland waren opgeroepen niet zijn komen opdagen op de speciale vaccinatieafspraak op zaterdag 13 februari.

Eén ding is echter zeker: ze waren er niet.

Volgens de ‘FAZ’ waren het vooral artsen met een hoog besmettingsrisico die waren benaderd, zoals huisartsen die naar bejaardentehuizen gaan of bijzondere specialisten.

Minister van Volksgezondheid Monika Bachmann heeft het gedrag van het medisch personeel tijdens de plenaire vergadering van het parlement van de deelstaat Saarland op maandag als “zeer onsolidair” bekritiseerd.

Sommige van de annuleringen waren zelfs zonder rechtvaardiging. Het was moeilijk te begrijpen, zei ze.

In een verklaring van het ministerie staat echter: “Wij constateren een landelijk acceptatieprobleem voor het vaccin van het Brits-Zweedse farmaceutische bedrijf AstraZeneca, voornamelijk vanuit de medische sector”, meldt Epoch Times.

Samen met de Duitse regering, het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI) en de Permanente Vaccinatiecommissie (STIKO) moet nu …

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De EU plande in 2019 al om in 2022 een vaccinatiepaspoort in te voeren

De avondklok wordt nu onderdeel van ons bestaan