in , , ,

Artsen voor Waarheid doen aangifte tegen Rutte en De Jonge en alle medeplegers wegens ‘zeer ernstige misdrijven tegen de mensheid’

Een aantal organisaties hebben aan een team specialisten opdracht gegeven om uitgebreid onderzoek te doen naar het ontstaan van corona. Uit dit onderzoek is juridisch duidelijk gebleken dat er sprake is van zeer ernstige misdrijven tegen de mensheid, schrijft advocaat Arno van Kessel op de website Aangifte Overheid

Op grond van het onderzoek heeft Artsen voor Waarheid het onderzoeksteam opdracht gegeven een onderbouwde strafrechtelijke aangifte tegen de hoofdverdachten in Nederland op te stellen, oftewel cum suis. Het geheel betreft een omvangrijk document van ruim 400 pagina's.“

De door de hoofdverdachten in het kader van het project corona in persoon gepleegde misdrijven tegen de menselijkheid zijn in strijd met onder meer internationale verdragsrechtelijke absolute grondrechten. Het is tijd dat de Nederlandse bevolking haar (absolute) grondrechten doet laten gelden,” aldus de organisatie, die wordt geleid door arts Elke de Klerk.

Uit het voorwoord van de aangifte:

Een aanzienlijk deel van de wereldbevolking – van China tot aan , Amerika en – is vanaf eind 2019 openlijk aangevallen door een op dat moment nog tamelijk onbekende partij, waarvan het gedrag gaandeweg als vijandig kan worden gekenschetst.

Op 9 januari 2021 verklaart de hoog onderscheiden Amerikaanse luitenant-generaal (b.d.) Thomas McInerney tijdens een interview in het Witte Huis dat deze ‘onbekende partij' gebruikmaakt van een biologisch wapen om daarmee Amerika en de gehele wereld onder controle te krijgen.

Er wordt aangifte gedaan tegen Rutte, en ‘alle medeplegers' wegens onder andere deelneming aan een criminele organisatie, ernstige schendingen van het internationaal humanitaire recht, moord met voorbedachten rade, het veroorzaken van de dood of van lichamelijk letsel door schuld, bewust en systematisch vrees aanwakkeren, handelen tegen de veiligheid van de Nederlandse staat en haar burgers, handelen met het oogmerk het Rijk onder vreemde heerschappij te brengen en samenspannen met derden.

Hierbij een samenvatting uit eerdere door mij gestuurde nieuwsbrieven. Vanaf het voorjaar van 2020 is de Nederlandse bevolking geconfronteerd met een hele serie dwangmaatregelen waarbij onze vrijheid aan banden is gelegd. Het begon allemaal in maart 2020 toen Rutte&CO maatregelen bekend maakten om het coronavirus te bestrijden. In navolging van andere politieke leiders confronteerde Bilderberger (2012-2013-2015-2016-2018-2019) Rutte het Nederlandse volk met de uitspraak ‘we gaan naar een nieuw normaal'Vanaf dat moment begonnen wereldwijd politieke volgelingen van Klaus Schwabs Great Reset de kliek van Davos, de mensheid gevangen te zetten in een verwoestende cyclus van armoede en dictatuur en begonnen zich wereldwijd grove mensenrechtenschendingen voor te doen. Zonder ook maar een greintje empathie, zijn ze begonnen met het creëren van een extreem wrede totalitaire tirannie en pure vrijheidsberoving!

Rutte&CO introduceerden – zoals ze dat noemden- in maart 2020 een ‘intelligente lockdown'. Horeca, scholen en kinderopvang werden gedwongen te sluiten. De principes van eerbied voor het leven, waardigheid van de menselijke persoon, het gemeenschappelijk welzijn en geluk van een , werd over boord gegooid, Een absoluut dieptepunt vormden de ontelbare bejaarden die in de grootste afzondering en eenzaamheid werden opgesloten, zogenaamd omwille van corona. Lijden en sterven bleek geen betekenis meer te hebben. Ze stierven zoals we dieren laten creperen.

Hoe ziek moet je zijn om kinderen te dwingen slavenmaskers te dragen en ze met regelmaat te confronteren met  de nietszeggende fake PCR-test.  Zou er ooit een “beschaving” geweest zijn die in zulk een barbaars cynisme wegzakte? En dat lag niet aan het toegewijde verplegend personeel! Nooit eerder onderdrukten politieke leiders hun eigen onderdanen zó erg door normaal menselijk contact te verbieden en te criminaliseren. Nederland veranderde in een houjebek-dictatuur waar vrijdenkers die de waarheid te dicht benaderen, belachelijk worden gemaakt en weggezet als fantast, complotgekkies of zoals ze dat tegenwoordig zeggen, wappies. Nog nooit werd onze samenleving zo gemanipuleerd.

Het wordt ze niet aangerekend dat ze worden betrapt op het verkondigen van leugens, het manipuleren van statistieken, het in levensgevaar brengen van degenen die ze beweren te beschermen, en het niet naleven van hun eigen regels bij diverse gelegenheden. Er wordt gelogen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. In hun eigen vervormde beleving vinden ze het zelfs gerechtvaardigd om te liegen, omdat zij als taak hebben het volk, dat volgens hen echt niet voor zichzelf kan zorgen, te beschermen.

Nederland is veranderd in een dictatuur met leiders die de burgers met het creëren van een angstcultuur onder de knoet houden. Er werd zelfs een avondklok (spertijd) ingevoerd.  Deze avondklok diende geen enkel ander doel dan alleen nog meer gehoorzaamheid af te dwingen en de strik om de hals nog verder aan te trekken. Het ging om een vergaande, vrijheidsbeperkende maatregel te vergelijken met de door de Duitse nazi-bezetter in gevoerde ‘spertijd‘. Ze hebben deze klok onder druk afgeschaft maar de vraag is voor hoe lang? Er zijn 95.000 boetes van 104 euro, waarvan 9 euro administratiekosten, uitgedeeld wat de schatkist ruim 9 miljoen euro heeft opgeleverd.

Door de politiek van Rutte&CO zitten wij in een tijd van staatspropaganda en zoals sinds de Tweede Wereldoorlog onder het juk van de nazi's niet meer gezien is. Ze misbruiken hun macht om de bevolking te tiranniseren. Rutte is overal bij betrokken maar weet zich zelden iets te herinneren. Tien jaar wanbeleid en tien jaar schandalen, maar Rutte blijft zitten. De gevolgen van het ingevoerde coronabeleid is voor velen catastrofaal verlopen. Met name het midden- en kleinbedrijf, winkeliers, horeca en veel andere ondernemers hebben enorme klappen te verduren gekregen.

Nooit eerder onderdrukten politieke leiders hun eigen onderdanen zó erg door normaal menselijk contact te verbieden en te criminaliseren. Nederland is onder Rutte&CO in een dictatoriale politiestaat veranderd. En dan heb ik het nog niet over zijn rol in de toeslagenaffaire. Het is zoals Juridisch expert Roger Vleugels het op 13 januari 2021 verwoorde: …

Lees verder bij de bron: Franklinterhorst


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Ook Denemarken verbiedt na AstraZeneca ook het vaccin van Johnson & Johnson (Janssen)