in

Asielzoekers in aso-azc’s blijken onhandelbaar: geweld, drugs en diefstal, politie maakt overuren en verdwijnen in illegaliteit

die elders in het land onhandelbaar zijn en overlast geven, belanden sinds eind 2017 in de Extra Begeleidings- en Toezichtlocatie. Ofwel: de twee aso-azc’s die ons land kent, in Amsterdam en Hoogeveen.”

”Een wondermiddel is de aanpak nog niet. De doelgroep kampt met vele problemen, constateert de inspectiedienst. Er zijn oorlogsgetraumatiseerden die de boel kort en klein sloegen in de gewone azc’s, maar ook verslaafde en simpelweg criminele asielzoekers.”

Door middel van gesprekken wordt geprobeerd de asielzoekers bij te brengen hoe een conflict anders dan met een klap kan worden opgelost. Dat lukt nog niet altijd, ook hier in Amsterdam delen ze weleens een tik uit.

Ook een medewerker loopt een enkele keer tegen een vuist aan.

Zo belandden al vijftien bewoners in de gevangenis, want van álles wordt aangifte gedaan om erger te voorkomen. De politie maakt dus overuren met het opnemen van aangiftes. Soms vanwege een incident binnen, soms vanwege diefstal, zakkenrollerij, belediging, vernieling, heling of openbaar dronkenschap buiten het centrum.”

”Weinig bemoedigend is dat veel bewoners de time-out van de drie maanden aso-azc niet volmaken. Liefst 147 wandelden gewoon de deur uit. Bijvoorbeeld om in de illegaliteit te verdwijnen, of zich nog maar eens bij een ander asielloket te melden.”

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=UN=globalisme=NAZISME=fascisme=satanisme
2 jaren geleden

Mogelijk dat we de verkeerde asielzoekers gekregen hebben. Merkel zei dat Dtl 1.5 miljoen hoogopgeleide en gemotiveerde mensen zouden krijgen die een grote aanwinst voor het land zouden zijn. Zou Merkel zich vergist hebben? Hebben we een verkeerde zending gekregen? Misverstand bij de verzending misschien? Verkeerde batch? Maar goed dan is er ook nog de EU …. die kunnen zich toch ook niet vergist hebben? Zulke hoogopgeleide ambtenaren geselecteerd op kwaliteiten en giga salarissen die weten toch precies wat ze moeten doen? Ons eigen taalgenie en intellect Frans Timmermans spreekt iedereen in zijn eigen taal aan en dat wordt zeer gewaardeerd. Dat de man nog geen deuk in een pakje boter slaat zij hem vergeven. Je kunt ook niet alles willen …

Maar ondanks dat: niet alleen in Dtl, maar in andere EU landen gaat het fout …. dat kun je toch geen foutje noemen? De EU weigert zelfs maar over het probleem na te denken en beroept zich op de VN ….en zij hebben hun landen opgedragen de immigranten met meer vriendelijkheid te ontvangen. Het probleem vindt de EU is dat autochtone bewoners zich te weinig aanpassen en de overheden menen de autochtone bewoners, die vaak al jaren wachten op een woning, aan te moeten raden zich aan te passen. Inmiddels is de situatie zo gek dat de eigen bewoners zelfs racisten worden genoemd ……
Het is een wonder dat de eigen bevolking al niet veel eerder massaal in opstand is gekomen.

Junckers is van schrik te veel gaan drinken …. maar gelukkig liep “onze” Mark er vlak naast om te zorgen dat Junckers niet viel. Sindsdien wordt “onze” Mark de nieuwe Juncker genoemd …. Ja, die Mark heeft een goede neus om op het goede moment op de goede plek te zijn.

Blijft toch vreemd hoe goed burgers onmiddellijk begrepen dat die immigratie helemaal fout zou lopen en dat dit een financiele ramp van giga proporties gaat worden. Hoe ze dat wisten? Ze wisten dat nog precies van de intocht van Marokkanen en Turken die ook niet wilden integreren. Fortuyn had een en ander in 2001 exact becijferd en sprak er openlijk over maar werd toen doodgeschoten door de CIA (nee, niet door VvdG). Toch gek dat burgers met soms niet meer dan lagere school het massaal volledig bij het rechte eind hebben. Democratie is zo gek nog niet zou je dan zeggen ….. maar de NL regering denkt niet dat dat nodig is schuift het referenda gewoon ter zijde …. en denkt het met een inlegvelletje wel op te lossen …..

Maar je kunt een paar mensen wel altijd voor de gek houden maar je houdt geen werelddeel continu voor de gek. De burgers in de EU zijn deze hele EU meer dan zat.
Het kan nog even duren maar deze EU verdwijnt en ik voel aan mijn water dat de politici daar niet genadig van af komen ….

Stambliski
2 jaren geleden

Kan er iemand aan de overheid duidelijk maken dat het beter gaat in China ? Daar worden ze van hun “ziekte” afgeholpen. Zelfs hun denken wordt veranderd.

 EU is klaar met het slalommen, gedraai en dubbelzinnigheid van Rutte rondom EU-topfunctie

Één van de grootste veroorzakers van problematische schulden is … de overheid zelf