Asielzoekers klagen over voedsel, vermaak, uitzicht, huisvesting en uitkering

In Sijsele hebben vluchtelingen geprotesteerd tegen het eentonige voedsel dat ze voorgeschoteld krijgen in het asielcentrum. Ze klagen over een gebrek aan fruit, salades en eieren, en willen ook meer Arabische maaltijden. Dat vernam VTM NIEUWS van het Rode Kruis.

De asielzoekers voerden actie met borden waarop ‘We want better food’ en ‘Food bad’ zou hebben gestaan. Vervolgens mocht een delegatie gaan overleggen met de leiding van het centrum, waarna een compromis uit de bus kwam.

Lees verder bij de Bron: HLN.be

In Duitsland is het ook niet anders

A migrant family from Syria are demanding to be settled in “Germany or nothing”, refusing to live in any other European country. They have threatened to go back to Syria if they are not settled in Chancellor Merkel’s country, with its handsome state benefits and open-door policy.

Housam Kbieh told Sky News that he fled Damascus with his wife and two sons, but rejected the idea of being settled anywhere outside Germany.

“I go back to my country, it’s Germany or nothing,” he demanded, adding, “I'[ll] go back [to] my country. Of course.”

The interview, which arguably does not sound like the testimony of a “refugee” desperately seeking a safe haven, but rather of an economic migrant seeking an easy life at the expense of European tax payers.

Lees verder bij de Bron: Breitbart

Karinthië, Oostenrijk: 20 asielzoekers in hongerstaking – ze eisen € 2000,- netto per maand

De vluchtelingencrisis heeft veel gezichten. Een bijzonder hatelijk gezicht krijgen op dit moment de inwoners van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië te zien. In St. Kanzian aan de Klopeinersee gingen 20 asielzoekers in hongerstaking: Ze eisen € 2000,- netto per maand zakgeld en in plaats van een identiteitsbewijs voor vreemdelingen een echt paspoort. Dit blijkt uit een politieprotocol van afgelopen woensdag. De leider van de FPÖ in Karinthië, Christian Ragger, noemde deze actie een “schaamteloze eis” die zou laten zien dat velen ervan uit zouden gaan de welvaartsstaat te kunnen uitbuiten.

Persconferentie kwam niet tot stand

“Het geheel toont aan dat men de vluchtelingenkwestie zeer gedifferentieerd moet benaderen. Blijkbaar bestaan er onder vluchtelingen volledig foute voorstellingen wat hen in Oostenrijk en Duitsland wacht. Asielrecht brengt rechten en plichten met zich mee. Over de laatste worden ze nauwelijks geïnformeerd”, aldus Ragger. Om hun eis naar meer zakgeld kracht bij te zetten, gingen de asielzoekers niet alleen in hongerstaking, maar wilden ze ook – zoals bekend werd – een persconferentie organiseren, die echter niet tot stand kwam. Met hulp van de media, die zeer gevoelig zijn voor dit thema, hoopte men blijkbaar op nog meer ondersteuning voor de wens naar meer zakgeld.

De eis van de 20 hongerstakers in St. Kanzian is nog schaamtelozer wanneer men deze vergelijkt met de inkomsten van de Oostenrijkers. Zo krijgt iemand met een minimumpensioen niet meer dan € 872,31 per maand (volgens de pensioenverzekeraar). Daarmee moet hij ook nog zijn woonbehoeftes dekken. Zelfs een echtpaar dat een minimumpensioen krijgt, komt niet op meer dan € 1307,89, hoewel het zijn hele leven lang in Oostenrijk hard gewerkt en belastingen afgedragen heeft. Maar geen van de regeringsleden heeft op dit moment medelijden met deze mensen. Dat wordt volledig gereserveerd voor de “vluchtelingen”.

Lees verder bij de Bron: E.J. Bron

 • 833
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Johan schreef:

  De vreemdelingen van voor Chr. en vreemdelingen na Chr.
  En de vergelijking met vluchteling in Europa heden
  .
  Rutte vind de vreemdelingen een zegen.
  ,.
  Rutte -ook al is hij geschiedenisleraar kletst uit z’n nek. Hij schijnt het beter te weten dan de grondlegger van de sociologie en Rechtstaat -de Rechtstaat waar Rutte zich niet aan houdt. Zie de “De Montesquieu”
  .
  De beroemde Franse filosoof Charles de Montesquieu meende dat de ondergang van de “Romeinse Rijk al in de eerste eeuw v. Chr. te situeren was en te wijten was aan een te grote opname van vreemdelingen.
  .
  In Europa zienn wij nu hetzelfde gebeuren.

 2. Hans schreef:

  ..

  Asielzoekers hebben het in Nederland VEEL beter -dan MENIG Nederlander

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: