in , , , ,

Associatie met Oekraïne, opdat we niet vergeten: Ook Monasch (PvdA) zweepte de Maidan menigte aan

Jacques Monasch wil tegen de associatie stemmen, mocht de regering toch willen associëren. Het is een dapper standpunt. Maar wat deed Monasch in December 2013 op Maidan, met zijn opzwepende “heel staat achter jullie” speech?

 

Monasch maakt een draai van 180 graden. Reist hij in December 2013 nog naar Kiev af om het door de CIA opgehitste volk verder op te zwepen in hun gewelddadige coupe om de democratisch gekozen regering van Janoekovitch om ver te werpen.

Nu werpt de ’er zich op als de torpedojager tegen de associatie.


De toespraken van Europarlementariërs Guy Verhofstadt en Hans van Baalen op vrijdag 21 februari 2014 op het Maidan-plein in Kiëv hebben averechts gewerkt voor Oekraïne. Dat heeft president Petro Porosjenko tegen Rob de Wijk, directeur van The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS), gezegd. In een interview met ThePostOnline vertelt De Wijk over de Oekraïne- die leidde tot de aansluiting van de Krim bij :

 

“We hebben nooit gedacht aan de risico’s die we ermee lopen, maar je kon voorspellen dat dit zou doen. Vooral die demonstratie is een hele grote fout geweest, met mega-implicaties. Dat heeft Porosjenko, de huidige president van Oekraïne, zelf tegen me gezegd.” >>

 

 

Lees verder via de Bron: Blik Op NOSjournaal

Photo by Partij van de Arbeid (PvdA) cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onze vrijheden worden in rap tempo uitgehold

Rood staan kan dus wél duizenden Nederlanders hun hypotheek kosten