in , , , ,

Associatie met Oekraïne, opdat we niet vergeten: Ook Monasch (PvdA) zweepte de Maidan menigte aan

Jacques Monasch wil tegen de associatie stemmen, mocht de regering toch willen associëren. Het is een dapper standpunt. Maar wat deed Monasch in December 2013 op Maidan, met zijn opzwepende “heel Europa staat achter jullie” speech?

 

Monasch maakt een draai van 180 graden. Reist hij in December 2013 nog naar Kiev af om het door de opgehitste volk verder op te zwepen in hun gewelddadige coupe om de democratisch gekozen regering van Janoekovitch om ver te werpen.

Nu werpt de PvdA’er zich op als de torpedojager tegen de associatie.


De toespraken van Europarlementariërs Guy Verhofstadt en Hans van Baalen op vrijdag 21 februari 2014 op het Maidan-plein in Kiëv hebben averechts gewerkt voor . Dat heeft president Petro Porosjenko tegen Rob de Wijk, directeur van The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS), gezegd. In een interview met ThePostOnline vertelt De Wijk over de Oekraïne-crisis die leidde tot de aansluiting van de Krim bij Rusland:

 

“We hebben nooit gedacht aan de risico’s die we ermee lopen, maar je kon voorspellen dat Poetin dit zou doen. Vooral die demonstratie is een hele grote fout geweest, met mega-implicaties. Dat heeft Porosjenko, de huidige president van Oekraïne, zelf tegen me gezegd.” >>

 

 

Lees verder via de Bron: Blik Op NOSjournaal

Photo by Partij van de Arbeid (PvdA) cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nico
4 jaren geleden

Hij was ook omgekocht [,et miljaren $] – door de Zionisten- zoals zovele zijn omgekocht door de kinderen van het “Kwaad – oorlog & Ellende”.

Onze vrijheden worden in rap tempo uitgehold

Rood staan kan dus wél duizenden Nederlanders hun hypotheek kosten