in ,

AstraZeneca Covid-vaccinpartij van het Oostenrijkse overlijdensonderzoek ging naar 16 andere Europese landen

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Een partij AstraZeneca Covid-vaccins, die Oostenrijk niet meer gebruikt terwijl het onderzoek doet naar de dood en ziekte van twee mensen die de injectie hebben gehad, is door 16 andere Europese landen ontvangen, aldus hoge gezondheidsfunctionarissen.

Het Oostenrijkse volksgezondheidsagentschap bevestigde op een persconferentie dat het land de andere 16 landen heeft geïnformeerd die dezelfde partij van het vaccin hebben ontvangen, met “ongeveer een miljoen doses” waarvan wordt aangenomen dat ze in de verzending zaten.

De Oostenrijkse autoriteiten zijn gestopt met de distributie van inentingen uit een partij van het AstraZeneca Covid-vaccin terwijl ze onderzoek doen naar de dood van een individu en de ziekte van een ander nadat beide hun doses in dezelfde districtskliniek hadden gekregen.

Een 49-jarige vrouw stierf als gevolg van ernstige stollingsstoornissen en een 35-jarige vrouw herstelt na een longembolie, hoewel artsen snel suggereerden dat “er geen bewijs is van een oorzakelijk verband met de vaccinatie” en dat hun onderzoek uit voorzorg is.

Volgens Oostenrijkse media werkten de twee vrouwen als verpleegsters in een kliniek in het lagere deel van het land, waar ze allebei doses kregen van dezelfde batch van het AstraZeneca-vaccin.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft gezegd dat het de situatie maandag heeft besproken, maar de getroffen landen niet wil identificeren of zal onthullen of er richtlijnen zijn gegeven met betrekking tot de specifieke batch.

De EMA keurde het gebruik van het AstraZeneca-vaccin in januari goed en de Wereldgezondheidsorganisatie keurde het een paar weken later goed voor gebruik in noodgevallen.

“Er zijn geen bevestigde ernstige ongewenste voorvallen in verband met het vaccin”, zei een woordvoerder van AstraZeneca in een verklaring naar aanleiding van het Oostenrijkse onderzoek.

Lees verder bij de bron: RT World News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
flu

Nader onderzoek van 1.500 positieve monsters: Mensen die positief testen voor corona hebben griep

hamburger 03a 474x300 1

Die Hamburger Krankheit: Film uit 1979 laat exact zien wat er nu wereldwijd gaande is