in , , , ,

Australië confisqueert bankrekeningen, eigendommen, vergunningen en bedrijven wegens niet-naleving van COVID-boetes

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1
via Xandernieuws.net

Van alle extreme maatregelen die door verschillende staten in Australië zijn genomen, zijn de inningen en inbeslagnames door het State Penalty and Enforcement Register (SPER) misschien wel de kers op de taart.

Tijdens de langdurige COVID-lockdown in de staat Queensland, Australië (Brisbane-gebied), mochten de meeste arbeiders niet werken of de kost verdienen.

Verschillende staten kwamen tussenbeide om loonsubsidies te verstrekken, zodat mensen essentiële producten konden kopen en hun levensonderhoud konden betalen. Als u echter tijdens de lockdown werd betrapt op het overtreden van een van de lockdown-regels, werd u onderworpen aan een civiele dagvaarding, een boete of een bekeuring voor uw COVID-overtreding.

Word te ver van huis betrapt, buiten je toegestane bubbel, en je krijgt een kaartje.   Laat je betrappen op meer dan de toegestane 1 uur buiten, koop een kaartje. Word betrapt zonder masker, zelfs alleen – en ja, een ticket. Betreed een gesloten quarantainezone (park, locatie, etc.) en je krijgt een kaartje. Tickets werden uitgedeeld door de politie op straat en bij willekeurige controleposten op de wegen.

Bovendien werden mensen die terugkeerden naar Queensland in een systeem van onvrijwillige quarantaine geplaatst . De kosten voor die quarantaine, voornamelijk hotelkamers, moesten worden betaald door de mensen die onvrijwillig gevangen werden gehouden en niet naar huis mochten.

Burgers moesten hun fysieke locatie laten scannen via een QR-code op hun telefoon . Deze controleposten moesten helpen bij het beheersen van de COVID-verspreiding en werden de afgelopen twee jaar gebruikt voor het traceren van contacten. De checkpoints en gateway-compliancescans registreerden echter ook uw fysieke locatie; het gevolg was een groter vermogen voor politie en COVID-compliancemedewerkers om mensen te betrappen die de COVID-regels overtreden.  Bijv.: Als je bij de supermarkt hebt ingecheckt, wisten ze hoe ver je van huis was, en de politie kon erachter komen of je je uur buitenshuis bij het volgende controlepunt hebt geschonden.

Het resultaat van al deze nalevingscontroles waren duizenden boetes, civiele citaten voor het overtreden van COVID-regels.  Duizenden mensen kregen duizenden boetes die betaald moesten worden.

Nu eist de staat dat al die civiele citaten worden betaald, of anders. En de handhavingsacties om deze boetes te innen uit het rijksregister voor boetes en handhaving zijn behoorlijk extreem. Burgers die openstaande tickets hebben, zien dat hun rijbewijs is geschorst; bankrekeningen worden bevroren en in beslag genomen; huizen en eigendommen worden geconfisqueerd, evenals bedrijfsvergunningen opgeschort wegens openstaande boetes.

“Queenslanders die boetes hebben gekregen voor het overtreden van de Covid-19- regels lopen het risico dat hun huizen in beslag worden genomen en bankrekeningen worden bevroren in een hardhandig optreden van de overheid om $ 5,2 miljoen aan terugbetalingen te innen.” ( LINK )

Brisbane Times – “SPER voerde “actieve handhaving” uit van nog eens 18,4 procent van de boetes, ter waarde van ongeveer $ 1 miljoen, die volgens een woordvoerder “kan bestaan ​​uit het in beslag nemen van bankrekeningen of lonen, het registreren van kosten over eigendom of het intrekken van rijbewijzen”. De overige 25,2 procent van de boetes was in onderzoek of kon nog worden betaald zonder dat verdere actie werd ondernomen.

Buiten het werk van SPER nam Queensland Health de ongebruikelijke stap om particuliere incassobureaus in te schakelen om $ 5,7 miljoen op te halen, voor een bedrag van 2045 aanzienlijk achterstallige facturen voor hotelquarantaine. ( lees meer )

Lees verder bij de bron: ZeroHedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mb islam sharia terror burka not submit any law any country

Omdat het onderwijs al zo goed is: Mogelijk drie nieuwe islamitisch scholen in Amsterdam

Research vaccin cartoon front

Grote corona-uitbraak in woonzorgcentrum ondanks DERDE prik en vaccinatiegraad van zo goed als 100%