in

Bah!! Wéér GroenLinks-bestuurder met vakantiewoning terwijl partij strijdt tegen tweede woningen

Politiek in woord en politiek in daad, het blijft lastig. De T kreeg boven water dat de Amsterdamse -wethouder Marieke van Doorninck (Ruimtelijke Ordening) mede-eigenaar is van een vakantiewoning die wordt verhuurd.

Raadsleden waren hier niet van op de hoogte.

Van Doornincks vakatiewoning is extra bitter, omdat in de hoofdstad alles in het werk stelt om het bezitters van tweede woningen zo moeilijk mogelijk te maken. De T:

GL’er Van Doorninck is onderdeel van het college van B en W dat in de stad vakantieverhuur aan banden probeert te leggen. Haar partij is niet alleen landelijk, maar ook lokaal zeer fel gekant tegen bezitters van tweede woningen en het (commercieel) verhuren van deze woningen aan bijvoorbeeld toeristen.

Van Doorninck is niet de eerste die links lult en rechts vult: zeer recent bleken ook Bram van Ojik en Lisa Westerveld actief te zijn in het vastgoed.

Sowieso staat bol van ….

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Klaus Schwab: Grote reset zal “leiden tot een fusie van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”

Ebola-achtig virus dat massale bloedingen veroorzaakt en van mens op mens springt na de uitbraak in Bolivia