in ,

BAM, het kan: Geef de Nederlandse banken en bankiers een koekje van eigen deeg

Wanneer banken of beter gezegd bankiers, een kans zien om te verdienen dan hebben ze volkomen maling aan hun klanten.

Nu heeft iemand echter een manier bedacht om de banken een koekje van eigen deeg te presenteren.

Als burgers zitten wij gevangen; om te kunnen functioneren in deze maatschappij heb je een bank en een bankrekening nodig. Zelfs al probeer je nog zoveel mogelijk contant te betalen dan nog ontkom je niet aan de grijpgrage klauwen van de banken.

Wil je je salaris of uitkering ontvangen? Prima, maar dan wel via een bankrekening. Dus, kunnen de banken daar naar hartenlust misbruik van maken en de klant ieder klein dingetje in rekening brengen. Zelfs voor het geld storten op je eigen rekening moet je betalen als dit naar het oordeel van de bank te vaak voor komt.

Nu is er echter een slim iemand die een manier heeft gevonden om Nederlandse banken buitenspel te zetten. In feite om ze nu eindelijk eens een koekje van eigen deeg te presenteren.

Dit is het verhaal (dank!):

DE BANK BUITENSPEL ZETTEN? HET KAN!

Heeft u ook genoeg van het feit dat Nederlandse banken en bankiers – hun bonussen veilig stellen ten koste van de klant?

– willens en wetens ondernemers tot faillissement drijven?
– rente manipuleren voor eigen gewin?
– ‎slechte en risicovolle producten verkochten zonder voorlichting?
– en vervolgens door antidatering verantwoordelijkheid afschuiven?
– onaantastbaar lijken en ongestraft blijven?
– niets hebben geleerd van de crisis, waar de burger de rekening van gepresenteerd kreeg?
– uw zuurverdiende geld kunnen en MOGEN afpakken als ze dat nodig vinden? (bail-in)
– veel geld rekenen voor een serviceloze dienstverlening?

Wanneer het antwoord één of meerdere keren ‘ja’ is, dan kunt u daar nu iets aan doen.

Geen ingewikkelde of vage crypto-currency, maar simpelweg door uw geldstromen via het buitenland te lopen.

Toen in 2014 de IBAN ons ongewenst ‘door de strot werd geramd’ opende dat de weg naar internationaal bankieren. In zowel België als Duitsland is bankieren gewoon gratis, er zijn zelfs banken die geld toe geven!

In vergelijking met bijvoorbeeld bespaart u als particulier makkelijk zo’n 40 tot 80 euro per jaar, en met een zakelijke rekening kan dit oplopen naar 200 tot 300 euro per jaar.

Een betaalrekening met creditcard, internetbankieren, wereldpas en bank-app kost u niets. Zakelijk liggen de tarieven zo’n 90% lager dan in .

Het mooie van de verplichte IBAN is dat er geen uitzonderingen zijn. Nederlandse bedrijven moeten u dus gewoon de mogelijkheid geven te incasseren van uw buitenlandse rekening.

Dit is terug te lezen in de Europese SEPA-verordening 260/2012, artikel 3 en 9.

De Nederlandse Bank (DNB) heeft een meldpunt Iban- ingesteld.

Ik niet dat Belgische of Duitse banken beter zijn, maar ze rekenen tenminste niets voor hun -waarschijnlijk even waardeloze- diensten.

Als één persoon dit doet, zal er geen bank van onder de indruk zijn. Als 100.000 mensen (of meer) dit doen, moeten ze wel.

Als we met velen de kapitaalstroom kunnen afbuigen, komen de Nederlandse banken droog te staan, en zullen ze een nieuw beleid moeten maken, waarbij klantgerichtheid weer in beeld kan komen!

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

Photo by Skley


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
franq77
5 jaren geleden

Noem eens een Duitse bank die gratis dienstverlening geeft ? Ik ken ze helaas niet, en voor mijn Duitse bankrekening betaal ik 4 euro per maand, voor een nogal slecht dienstverlening.

5 jaren geleden

Dezelfde vraag dringt zich aan mij op over Belgische banken? Een leuk voorgesteld alternatief, maar dan moet de informatie wel juist zijn…

John
5 jaren geleden

Ook ik ken geen Duitse bank die gratis werkt, erger nog, de VR bank telt op het rood staan zelfs nog BTW over het rood staande bedrag, bij info bij de DZB(Duitse Zentrale Bank) zegt men dat zulks niet mag maar de VR bank heeft zo zijn of haar eigen regeltjes.

Peter
5 jaren geleden

A] citaat : De Nederlandse Bank (DNB) heeft een meldpunt Iban-discriminatie ingesteld.
.
––Nederlandse burgers zijn nog steeds naïef en hechten geloof aan rechten en Klachten Cie -en instellingen die het grote geld dienen. Je moet eerst altijd toegangskosten betalen bij een klachtzaak [om het voor de buitenwereld ECHT te laten lijken] -met als eindresultaat dat de klagende verslagen achterblijft…vraag Je -hoe kan dit nou, u had toch een goed gefundeerde klachtzaak !!
.
Het gehele rechtssysteem [ook de klachten Cie] is met elkaar verbonden Collusie heet zoiets. En als je vaker klaagt komt er een kruisje achter je naam en wordt je Kaltgestellt.
,
U burger bent verworden tot KAFKA [zie Franz Kafka]
.
B] Citaat : Als we met velen de kapitaalstroom kunnen afbuigen,…….etc
.
––Met z’n allen of Samen -dit woord is in de praktijk ook verdwenen.
Daarom krijg je nooit een groep,op de been. Conclusie ook dit kan je vergeten
Alles is [voor de burger juridisch] dicht geregeld -en alles loopt via een Formeel Computersysteem. Een Computer toetst geen zaak/ klacht bovendien kan een formeel [computersysteem] “uw zaak niet toetsen

U hebt geen rechten. Stel dat u wel rechten zou hebben gehad -dan zou het systeem immers niet werken. Daarom kan een rechter officieel ook nooit fouten maken. Het Geheel noemt men “Democratie & Democratisch Rechtssysteem”

Jack
Antwoord aan  Peter
5 jaren geleden

Dus een rit naar de Rechter heeft geen zin !!. Die hebben standaard hun antwoorden al klaar !

Peter
Antwoord aan  Jack
5 jaren geleden

.
Helemaal gesnapt – zoiets heet.. “Vaste Jurisprudentie”
Ook al zou deze “vaste Jurisprudentie” door bedrog zijn ontstaan.
Ik raad iedereen aan om niet naar de rechter te gaan – mits je een zak geld mee neemt. .Dit geldt ook voor “klachten Cie” – het is dezelfde Club
,

Ll
Antwoord aan  Peter
5 jaren geleden

.

.
5 jaren geleden

.
Het banksysteen via compuers belazeren

Koopdrenth@gmail.com
5 jaren geleden

Ik heb Deutsche bank als jij met een pinpas in het buiten Deutschland geld pin dan betaal ik € 5,- extra dan komt daarbij dat zij de enige bank was die mij als Nederlander een rekening wou geven bij 6 andere banken moest ik een adres in Deutschland hebben om daar een rekening te openen.

Menno
5 jaren geleden

Dit is echt klinkklare onzin, buitenlandse banken zijn niet gratis… Voor niks gaat de zon op!

.
5 jaren geleden

.

Jos
5 jaren geleden

Citaat. Als één persoon dit doet, zal er geen bank van onder de indruk zijn. Als 100.000 mensen (of meer) dit doen, moeten ze wel.
.Antwoord -ook bij deze deze 100.000 niet

connie
5 jaren geleden

blijven met we ze’n alle het mooiste meisje van de klas, of het stoutste jonge van de klas,? bang voor het groot kapitaal. Democratische praat programma’s één grote afleidings manoeuvre,kost kapitalen, hoe beschaafder en democratischer het uit onze monden komt,blijft een mogelijke revolutie uitgesloten.

IMF: wereldeconomie in 2016 wordt ontgoochelend

Duitse politie: Wij hebben het bevel misdaden van migranten te verzwijgen