in ,

BAM omdat het kan, corruptie: Renault-dealer VKV betaalde privé-auto defensie-ambtenaar

6083240815 6d3b3d6ef8 renault1

Twee hoge officieren en twee burgermedewerkers van Defensie zijn geschorst vanwege mogelijke corruptie bij voertuigleveranties. Uit onderzoek van Follow The Money blijkt dat de hofleverancier van Renault een privé-auto aflostte van de geschorste wagenparkbeheerder Jacques H.

Renault-dealer Van Kerkhof & Visscher Groep (VKV) heeft bijna een jaar lang de luxe lease-auto van Jacques H., de hoofdverantwoordelijke van de 6000 personenvoertuigen van Defensie, betaald. Dat blijkt uit een rekeningoverzicht in bezit van Follow The Money. De betalingen worden bevestigd door de leasemaatschappij.

In 2011 werd burgermedewerker Jacques H., de wagenparkbeheerder die verantwoordelijk was voor de 6000 voertuigen van Defensie, al geschorst na een publicatie in de Telegraaf. Daarin werd beschreven hoe H. gratis rondreed in een Audi. H. zit tot op de dag van vandaag thuis. Wie de betalingen voor deze Audi verrichtte was vooralsnog niet duidelijk.

Woensdagavond werden al twee hoge officieren en twee burgermedewerkers van Defensie geschorst. Eerder deze week werden ook bij de inkoopafdeling van de politie een vijftal op non-actief gezet.

Lees verder via Corruptie: Renault-dealer VKV betaalde privé-auto defensie-ambtenaar.

 

Foto via Ļit

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14198695684 133dd4918c razzia1

Terug in de tijd naar de jaren 40: Huisbezoeken door overheid zorgen voor daling spookburgers

5451395463 9b4ab80237 werkloos1

Rutte en zijn banenmotor: Steeds moeilijker vanuit de bijstand aan het werk