in ,

Banken verraden elkaar in grootste goudprijsmanipulatie ooit

De financiële wereld is er een van en bedrog. De prijs van goud is een belangrijke graadmeter in deze wereld van geld. Het is dan ook publiek geheim dat die goudprijs wordt gemanipuleerd door de centrale banken en dan door de Federal Reserve in het bijzonder.

Los daarvan tekenen zich aan de horizon de contouren van een nieuw goudmanipulatieschandaal af, te vergelijken met het LIBOR schandaal, maar dan nog vele malen groter.

De Duitse autoriteiten zijn via een instantie die Bafin heet eind 2013 een onderzoek gestart naar de manipulatie van de goud- en zilverprijs binnen de Deutsche Bank. Het wachten was dan ook op hoeveel banken bij dit nieuwe schandaal betrokken zijn en hoeveel schadevergoeding ze moeten betalen zonder dat er ook maar iemand naar de gevangenis gaat.

Nu hebben ook de Zwitserse autoriteiten laten weten dat ze een onderzoek zijn gestart naar de manipulatie van de goud- en zilverprijs, in het rijtje waar onderzoek zal worden gedaan, komen we weer bekende namen tegen zoals Barclays, Morgan Stanley, HSBC en USB.

USB zal zingen als een kanarie en collega criminele banken erin luizen. Zerohedge noemt USB dan ook de grootste rat van allemaal. Volgens een bericht op Bloomberg is er bij USB een soort clementieregel van toepassing waardoor de bank minder hard zal worden aangepakt dan andere frauderende collega’s.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vluchtelingen bestormen sociale dienst Duitsland

Kaart: worden asielzoekers opgevangen bij jou in de buurt? Waar niet eigenlijk?