in , , ,

Beeld! Provocateur Tunahan Kuzu (DENK) gearresteerd door Israëlische soldaten

What goes around, comes around. Na z’n anti-Israëlische vlogsessie door heel het land heeft Israël er nu schoon genoeg van structureel door het slijk te worden gehaald door de DENK-fractievoorzitter.

Kuzu mag z’n vrije middag nu doorbrengen in een Israëlische cel.

Morgen horen we hopelijk het verlossende woord uit Israël te horen: Nederland heeft het Songfestival gewonnen! Maar vandaag horen we alvast wat ánder uitstekend nieuws uit de bakermat van het Jodendom.

In Israël hebben ze namelijk eindelijk genoeg van het eeuwige geprovoceer en het oproepen tot jodenhaat door DENK-partijleider Tunahan Kuzu, die er op propagandavakantie is.

DENK meldt dat Kuzu en zijn handlangers vandaag lekker mogen uitrusten in een Israëlische cel nadat hij de boel al opnaaiend door Jeruzalem liep:

“Tunahan Kuzu en DENK-medewerkers zijn zojuist in Jeruzalem door Israëlische agenten en soldaten aangehouden.”

Als man die vandaag nog Thierry Baudet en Geert Wilders met Adolf Hitler vergeleek, hoopte op veel sippe gezichten uit Nederland die niet kunnen wachten tot de Israëliërs deze man die vindt dat zijn politieke tegenstanders moeten “oprotten” weer vrijlaten, dan heeft meneer het lammetje het natuurlijk goed mis.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

DENK-leider Tunahan Kuzu is na anderhalf uur weer vrijgelaten door de Israëlische politie. Dat meldt NRC op basis van de Nederlandse ambassade in het land.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij, zodat ik u op de hoogte kan houden!

Tikkie | PayPal

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Recessie! Volume wereldwijde luchtvracht stort in elkaar

Zoals verwacht: Minister Ollongren had het boerkaverbod naar de onderste la verbannen