in , , ,

Beeld! Provocateur Tunahan Kuzu (DENK) gearresteerd door Israëlische soldaten

What goes around, comes around. Na z’n anti-Israëlische vlogsessie door heel het land heeft er nu schoon genoeg van structureel door het slijk te worden gehaald door de -fractievoorzitter.

Kuzu mag z’n vrije middag nu doorbrengen in een Israëlische cel.

Morgen horen we hopelijk het verlossende woord uit Israël te horen: heeft het Songfestival gewonnen! Maar vandaag horen we alvast wat ánder uitstekend nieuws uit de bakermat van het Jodendom.

In Israël hebben ze namelijk eindelijk genoeg van het eeuwige geprovoceer en het oproepen tot jodenhaat door DENK-partijleider , die er op propagandavakantie is.

https://www.facebook.com/watch/?v=2009553962505085

DENK meldt dat Kuzu en zijn handlangers vandaag lekker mogen uitrusten in een Israëlische cel nadat hij de boel al opnaaiend door Jeruzalem liep:

“Tunahan Kuzu en DENK-medewerkers zijn zojuist in Jeruzalem door Israëlische agenten en soldaten aangehouden.”

Als man die vandaag nog Thierry Baudet en Geert Wilders met Adolf Hitler vergeleek, hoopte op veel sippe gezichten uit Nederland die niet kunnen wachten tot de Israëliërs deze man die vindt dat zijn politieke tegenstanders moeten “oprotten” weer vrijlaten, dan heeft meneer het lammetje het natuurlijk goed mis.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

DENK-leider Tunahan Kuzu is na anderhalf uur weer vrijgelaten door de Israëlische . Dat meldt NRC op basis van de Nederlandse ambassade in het land.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Recessie! Volume wereldwijde luchtvracht stort in elkaar

Zoals verwacht: Minister Ollongren had het boerkaverbod naar de onderste la verbannen