Bekende Duits-Syrische vluchteling: “We reizen terug naar Syrië om haat te ontsnappen”

SarahRichterArt / Pixabay

De discussie rond vluchtelingen die naar hun ‘gevaarlijk’ herkomstland op reis gaan, woedt ook hevig in . De Duitse binnenlandminister Horst Seehofer(CSU) heeft daar vluchtelingen gewaarschuwd dat ze hun asielstatus kunnen verliezen.

In werd de praktijk vorige week nog aangeklaagd door het Antwerpse OCMW-raadslid Marco Laenens (N-VA).

Maar volgens de in Duitsland bekende Syrische vluchteling Aras Bacho, die tevens blogger en columnist is, verdienen vluchtelingen het net om naar hun thuislanden zoals ë te reizen.

Want enkel zo kunnen ze “een pauze nemen van de haat in Duitsland en hun familieleden bezoeken”.

“Als iemand die veel vluchtelingen kent die naar hun herkomstland op reis gaan, kan ik enkel zeggen: Deze mensen hebben het verdiend om rust te krijgen van de haat die in Duitsland voorkomt, en om hun familieleden te bezoeken en terug te keren”, aldus de bekende vluchteling Bacho op Twitter. “Ze hebben dat nodig”.

https://twitter.com/ArasBacho/status/1163018763039641603

“Natuurlijk gaan we naar Syrië op reis!”

Aras Bacho (21), die in Duitsland onder meer schrijft voor de linkse outlets Vice en HuffPost, is niet aan zijn proefstuk toe. Al in 2017 schreef Bacho op HuffPost nog het volgende: “Natuurlijk gaan we naar Syrië op reis!”.

En via OE24 verklaarde hij dat het vanzelfsprekend is dat vluchtelingen gebruik maken van valse papieren. Op Freitag, …

Lees verder bij de bron: sceptr


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het grote Greta Thunberg klimaatmeisje verdienmodel

Politieke partijen die bereid blijken de wet te omzeilen in ruil voor een grote som geld op vingers getikt, geen strengere controle