in

Belangrijkste viroloog van Duitsland waarschuwt voor ‘krachtigere tweede coronagolf die overal tegelijk begint’

De belangrijkste viroloog van Duitsland, Christian Drosten, waarschuwt voor ‘een krachtigere tweede besmettingsgolf, die moeilijker in te dammen is, omdat hij overal tegelijkertijd begint.’ Daarover schrijft onder meer het AD.

De 48-jarige Drosten is de directe adviseur van Angela Merkel.

Duitsland wordt geroemd om de corona-aanpak. Het land kent een van de laagste sterftecijfers van Europa en heeft voldoende ic-capaciteit. Nu het reproductiecijfer onder de 1 is gezakt, beginnen de Duitsers echter te morren.

Maar Drosten vreest een tweede besmettingsgolf, krachtiger en moeilijker in te dammen dan de eerste, omdat de golf overal tegelijkertijd begint.

“We krijgen dan situaties waarbij tankwagens met ontsmettingsmiddel door de straten rijden, omdat dat dan nog de enige maatregelen zijn om, in een wanhopige poging, er nog een schepje bovenop te doen”, aldus Drosten.

Lees verder bij de bron: Wel.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
10 maanden geleden

Knap geleerd helderziend persoon

Wat is er aan de hand in de wereld ?
10 maanden geleden

Dit is typische de tactiek van de Nieuwe Wereld Orde of de Cabal (lees Rothschild CS + grote corporaties) om de burgers angst aan te jagen. Zij zijn het die het biowapen hebben ontwikkeld en hebben ingezet tegen de mensheid met het doel om een wereldregering onder hun leiding op te zetten. Het is inmiddels bewezen dat Covid-19 onmogelijk kan zijn ontstaan uit materiaal van vleermuizen. Het is bewust ontwikkeld om ingezet te worden tegen de mensheid.
Denk even aan Agenda 21 en Agenda 2030.
In de VS is Trump gesteund door onderdelen van het leger met steun van patriotten bezig de Deep State te ontmaskeren als landverraders en criminelen. Er zijn inmiddels 170.000 aanklachten opgesteld en deze figuren worden opgepakt om te worden berecht. En dat alles vindt nu plaats … gebuk makend van de situatie dat burgers in hun huizen zitten …

Steven
10 maanden geleden

Als men nu al weet dat er nog een zwaardere corona golf aankomt, dan kan het niet anders dat men een virus bewust loslaat op de bevolking..want anders kan je zoiets gewoon niet weten!

Vangils
9 maanden geleden

Ja,Ja,2e golf een helderziend persoon wat goed van deze dokter van mevrouw ze noemt haar nog steeds haar naam Merkel is al vele jaren niet meer haar echte naam vraag maar aan die groene leider jasse, vader uitAfrika

EU: Asielzoekers moeten gemakkelijker naar Europa kunnen, asielaanvragen in het vervolg ook via e-mail en post

Coronavirus van mens op dier in Gemert-Bakel en Laarbeek