in , ,

Belastinggeld: Dit kan ook nog wel bij dat onaf vaccin geld …..

Screenshot BBC

Ik kon het bericht niet in de Nederlandse pers vinden. Maar de betrouwbare BBC staatsomroep zal het ongetwijfeld juist hebben. Toch weer een tientje de man voor elke Nederlander, die dat ongetwijfeld liever op een terrasje had …..

Lees verder bij de bron: Vrijspreker.nl

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/nederland-neemt-grote-gok-en-koopt-een-nog-onaf-coronavaccin/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/laat-de-alarmbellen-maar-rinkelen-nederland-tekent-contract-met-bill-gates-over-coronavaccin/

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland is onbestuurbaar geworden
1 jaar geleden

De tijden zijn voorbij dat burgers hun overheden konden vertrouwen. Fouten door de regering zouden in principe in de Tweede Kamer moeten worden afgevangen, maar we zien dat de Tweede Kamer op werkelijk alle mogelijke manieren faalt. Wat opvalt is dat TK leden geen brede kennis hebben en dat hun bijdrage in de TK absoluut onvoldoende is. Veelal jonge mensen, vrouwen vooral (vind ik niet het meest geschikt !!) vers van een universiteit met een studie rechten of sociologie.
Ik zie geen oudere mensen met decennia lange ervaring op allerlei gebied opgedaan in bedrijfsleven. Ingenieurs, artsen, wetenschappers, economen, advocaten …. Waarom zie ik die niet? Mensen als Hiddema zijn een verademing !!!!

Er zijn de afgelopen een hele reeks van onderwerpen gepasseerd van klimaat tot uitfasering van aardgas waar een heleboel kennis in de samenleving is …. maar de regering weet niets en de TK leden laten alles maar alles over zich heen komen.
Het is om te kotsen. En ik hoef maar het onderwerp multiculti te noemen en het feit dat de TK volkomen verlamd is door de continue aandacht en energie die gaat zitten in geneuzel om maar vooral correct te blijven die zelfs nooit een zaak hadden mogen zijn. Energie die de Nederlandse samenleving verlamt !!!!

Om het maar direct te zeggen: migranten moeten aanpassen en vooral heel snel hun mond houden.

Bedrijven zorgen dat zij de beste mensen in dienst hebben en het mag wat kosten … Maar hoe kan het zijn dat de Nederlandse regering alleen maar onervaren jonge mensen kent die van toeten nog blazen weten?

Daarnaast zien we een dodelijke inactiviteit bij VVD, CDA, PvdA en D66 die achter de schermen afgesproken lijken te hebben helemaal niets toe doen en Rutte in zijn eentje de boel te laten afbreken.
Het is een vertoning geworden waar de honden geen brood van lusten. Is de NWO zo geinfiltreeerd dat de NL regering volledig buiten werking is gesteld?

Het lijkt er op dat de burgers alleen staan tegenover de grote coporaties, banken en overheid tezamen ….
En dat beeld verdwijnt maar niet van mijn netvlies.
Hoe krijgen we dit in orde ????

De enige partijen die nog een beetje functioneren zijn FVD en PVV ….

Bayer betaalt toch maar $ 10 miljard schikking voor kankerverwekkend glyfosaat (‘Roundup’) van Monsanto

Dit gaat ons miljarden uit de schatkist kosten: Macron zet Rutte verder onder druk