in ,

België is het eerste slachtoffer van Marrakesh: Michel tekent en maakt zich uit de voeten, dient ontslag in

geralt / Pixabay

Premier Michel van België gooit de handdoek in de ring en gaat vanavond nog bij de koning zijn ontslag indienen. Dat heeft hij bekend gemaakt in de Kamer nadat er een motie van wantrouwen werd aangekondigd.

De regering-Michel hing al een tijdje aan een zijden draad vanwege het migratiepact van Marrakesh. Ondanks bezwaar van coalitiepartij N-VA keurde hij dat -akkoord goed. Daarop stapten zijn N-VA-ministers op en regeerde de minderheidsregering nog een week door.

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/merkel-het-vn-migratiepact-juridisch-bindend-en-moet-voor-alle-vn-landen-geldig-worden/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/-heeft-gisteren-ook-voor-vn-vluchtelingenpact-getekend-beide-pacts-zijn-zekers-bindend/

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mark Oprutten
2 jaren geleden

Dit riekt aan alle kanten … Mogelijk dat deze man sterk onder druk is gezet (CIA heeft diverse zeer vuile technieken om mensen te laten tekenen) en vervolgens is opgestapt omdat hij er persoonlijk niet achter stond.
Ik denk dat er op dit moment giga spanningen zijn bij de elite die coute que coute hun zin willen doordrijven zolang het nog kan. Het zal evenwel niet kunnen blijven werken want wereldwijd worden mensen massaal wakker en zij willen de Nieuwe Wereld Orde of de fascistische staat onder geen beding.

En er is maar een goede oplossing: het besluit moet direct ontboden worden.

Uw parlement, uw stem, uw geld … voor de wapenindustrie en EU-leger

Aspartaam (E951) verstoort de werking van de hersenen, het maakt je somberder en gestrest