in ,

Belgische Politievakbond is er klaar mee en wil dat ‘jongeren’ eindelijk benoemd gaan worden

Photo by StampMedia

Politievakbond VSOA vraagt na de rellen in Blankenberge van zaterdag om de term ‘jongeren’ eindelijk correct te benoemen.

In de mainstream media en politiek werd opnieuw gesproken over ‘jongeren’, terwijl het volgens de politievakbond vaak over dezelfde soort ‘jongeren’ gaat, maar dat probleem wordt niet benoemd.

Zaterdagnamiddag braken zware rellen uit op het strand van Blankenberge. Een grote groep allochtone jongeren uit Brussel viel daarbij de aan met onder meer parasols.

Op videobeelden was duidelijk te zien dat het om jongeren van buitenlandse origine ging, wat inmiddels ook bevestigd wordt door de politie, maar in de media werd opnieuw alleen gesproken van ‘jongeren’.

Het feit dat allochtone jongeren in de mainstream media steevast gewoon ‘jongeren’ genoemd wordt, zorgt voor onvrede bij politievakbond VSOA. In een oproep vragen ze vandaag om eindelijk die zogenaamde ‘jongeren’ correct te benoemen.

“De brave werd reeds geruime tijd lastig gevallen, de coronaregels werden genegeerd en deze ‘jongeren’ probeerden ook op het strand (en andere recreatiedomeinen) – zoals in de probleemwijken van bepaalde steden – de baas te spelen”, aldus de VSOA. “De vakbond wil dat deze ‘jongeren’ eindelijk benoemd worden door de politiek.”

Daarnaast vraagt …..

Lees verder bij de bron: sceptr.net

Photo by StampMedia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het Europese Hof van Justitie doet vonnis: De EU moet elke illegale migrant accepteren

De horror: Bussen en trams krijgen ‘kuchschermen’, voorin instappen moet wegens massaal zwart rijden