in ,

Belgische Politievakbond is er klaar mee en wil dat ‘jongeren’ eindelijk benoemd gaan worden

Photo by StampMedia

Politievakbond VSOA vraagt na de rellen in Blankenberge van zaterdag om de term ‘jongeren’ eindelijk correct te benoemen.

In de mainstream media en werd opnieuw gesproken over ‘jongeren’, terwijl het volgens de politievakbond vaak over dezelfde soort ‘jongeren’ gaat, maar dat probleem wordt niet benoemd.

Zaterdagnamiddag braken zware rellen uit op het strand van Blankenberge. Een grote groep allochtone jongeren uit Brussel viel daarbij de aan met onder meer parasols.

Op videobeelden was duidelijk te zien dat het om jongeren van buitenlandse origine ging, wat inmiddels ook bevestigd wordt door de politie, maar in de media werd opnieuw alleen gesproken van ‘jongeren’.

Het feit dat allochtone jongeren in de mainstream media steevast gewoon ‘jongeren’ genoemd wordt, zorgt voor onvrede bij politievakbond VSOA. In een oproep vragen ze vandaag om eindelijk die zogenaamde ‘jongeren’ correct te benoemen.

“De brave burger werd reeds geruime tijd lastig gevallen, de coronaregels werden genegeerd en deze ‘jongeren’ probeerden ook op het strand (en andere recreatiedomeinen) – zoals in de probleemwijken van bepaalde steden – de baas te spelen”, aldus de VSOA. “De vakbond wil dat deze ‘jongeren’ eindelijk benoemd worden door de politiek.”

Daarnaast vraagt …..

Lees verder bij de bron: sceptr.net

Photo by StampMedia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WWIII = Mega coup door de Khazarische maffia ....
6 maanden geleden

De burgers die een beetje opletten en de ontiwkkelingen in de politiek volgen weten dit al jaren. De hele immigratie is opgezet om landen in de EU cultureel en financieel kapot te maken. Dat moet er dan in resulteren dat landen geen eigen cultuur meer hebben en ook dat de EU landen financieel zo goed als kapot zijn. En dat geldt ook de burgers die zo hard gewerkt hebben na WWII (overigens ook opgezet door de elite) hun land op te bouwen.

De burgers mogen dat alelmaal niet weten vandaar dat alle schade die wordt ondervonden door de migratie van mensen uti Afika wordt dood gezwegen. Klachten worden niet genoteerd. Schade wordt eenvoudig in rekening gebracht bij de burgers die al jaren roepen dat integratie zelfs na 50 jaar niet werkt. daar waar voor vluchtelingen uitkeringen en woningen klaar staan staan autochtone burgers al jaren op de wachtlijst voor een woning … Het is meer dan schandalig .. En dat valt landverrader Rutte voor 100 % aan te rekenen.

Allemaal bewust opgezet door een criminele elite zodat landen die in de loop van eeuwen zijn gevormd kapot te maken en er een EU natie komt waar die elite voleldig de macht grijpt en nog meer geld uit de EU kan persen. Dat althans willen de criminelen aan de top. Niet om de wereld te verbeteren, maar om zelf meer macht en geld bij de banken en corporaties te krijgen.

Het zijn de burgers die staan tegenover banken, corporaties en …de regeringen die haar eigen burgers heeft verraden.

Wordt wakker mensen en kom in actie.

A.S.
6 maanden geleden

Tja, door alle BLM shit en idioterie mag je ze niet meer “Antilliaan, MArokkaan, Turk, Surinamer” of wat dan ook noemen he, we moeten wel politiek correct blijven hoor, PAS OP!, dus………..we scheren ze allemaal over 1 kam…………..

6 maanden geleden

Het moslimprobleem, want dát is het, moet eindelijk benoemd en aangepakt gaan worden.

Sinds het verdrag van Straatsburg van 1975 zijn wij burgers systematisch door de overheden bedrogen. De schuldigen zouden vervolgd en gestraft moeten worden

Het Europese Hof van Justitie doet vonnis: De EU moet elke illegale migrant accepteren

De horror: Bussen en trams krijgen ‘kuchschermen’, voorin instappen moet wegens massaal zwart rijden