in , , ,

Belgische regering vernietigde 57,5 miljoen prima mondkapjes om plaats te maken voor asielzoekers

ën vormen al langer een dodelijke bedreiging, en dat mondmaskers daarbij héél belangrijk zijn weet iedereen – behalve communistische nepvirologen.

Dus werd ook in al in 2009 een grote voorraad mondmaskers aangelegd: in de legerkazerne “Belgrade” in Namen werden maar liefst 57,5 miljoen chirurgische maskers opgeslagen.

Van 2015 tot 2018 werden die mondmaskers, in een daad van criminele nalatigheid, door de Belgische regering vernietigd.  Waarom?  ‘Ze waren in slechte staat’, loog minister De Block (Open VLD) in het parlement.

Maar nu is daar het BEWIJS: een foto van de stock voor de vernietiging.  Ze lagen droog en goed ingepakt opgeslagen in een stevige, droge hangar.

De mondmaskers waren verpakt in kartonnen dozen en daarna nogmaals in plastiek. Ze waren gestapeld op houten paletten en bewaard in een afgesloten en droog gebouw.  Er was dus geen enkele reden om ze te vernietigen.

Maar het militaire domein heeft een andere functie gekregen: sinds oktober 2015 is het begonnen met het huisvesten van in deze gebouwen.  En daarom besliste het ministerie van om de resterende mondmaskers tussen 2015 en 2018 allemaal te vernietigen.

De conclusie van …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WHO beveelt Europa aan om peuters te gaan onderwijzen over masturbatie en gender identiteit

Je verwacht het niet: ECB zet de subsidiekraan naar de banken nog verder open