in

Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt

De Belgische vicepremier en minister van Koen Geens blijkt al anderhalve week geleden te hebben bevestigd waar veel mensen erg bang voor zijn, namelijk dat het coronavaccin voor iedereen verplicht wordt, ook voor de mensen die niet ingeënt willen worden.

Ondertussen wil de de regels voor genetische versoepelen, zogenaamd omdat er dan snel een coronavaccin beschikbaar kan zijn.

Een verplicht is naar mijn overtuiging een regelrechte aanval op het onveranderlijke mensenrecht op de integriteit van ieders lichaam, en kan daarom letterlijk als een moordaanslag worden gezien.

‘Ja, dit is aanslag op uw vrijheid, maar het moet’

Geens reageerde in de Belgische krant De Zondag op de vraag of het in de maak zijnde coronavaccin verplicht kan worden. ‘Natuurlijk,’ antwoordde hij.

‘We doen dat nu ook al, voor , bijvoorbeeld. Als dat nodig is dan moeten we dat doen.’‘Dat is voor een stuk een aanslag op de individuele vrijheid. Maar soms moet iets van die vrijheid opgeofferd worden voor het algemeen belang, in deze de volksgezondheid. Dat staat voorop, en daarover kunnen we geen compromissen sluiten.’ (1)

In ons eigen land benadrukken premier Rutte en minister de Jonge keer op keer dat alleen een vaccin de mag oplossen, maar wordt op de voor deze regering zo typerende wijze heel ontwijkend gedaan over het al dan niet verplicht stellen.

In België is men tenminste eerlijker over wat de bedoeling is, namelijk iedereen gedwongen injecteren met een vaccin dat hoogstwaarschijnlijk nooit gaat werken, en dat ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veranderen DNA-vaccins het DNA?

Regering start met 5G frequentieveiling ondanks serieuze waarschuwingen; nieuw rapport zeer kritisch over ICNIRP