in

Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt

De Belgische vicepremier en minister van Koen Geens blijkt al anderhalve week geleden te hebben bevestigd waar veel mensen erg bang voor zijn, namelijk dat het coronavaccin voor iedereen verplicht wordt, ook voor de mensen die niet ingeënt willen worden.

Ondertussen wil de de regels voor genetische versoepelen, zogenaamd omdat er dan snel een coronavaccin beschikbaar kan zijn.

Een verplicht is naar mijn overtuiging een regelrechte aanval op het onveranderlijke mensenrecht op de integriteit van ieders lichaam, en kan daarom letterlijk als een moordaanslag worden gezien.

‘Ja, dit is aanslag op uw vrijheid, maar het moet’

Geens reageerde in de Belgische krant De Zondag op de vraag of het in de maak zijnde coronavaccin verplicht kan worden. ‘Natuurlijk,’ antwoordde hij.

‘We doen dat nu ook al, voor , bijvoorbeeld. Als dat nodig is dan moeten we dat doen.’‘Dat is voor een stuk een aanslag op de individuele vrijheid. Maar soms moet iets van die vrijheid opgeofferd worden voor het algemeen belang, in deze de . Dat staat voorop, en daarover kunnen we geen compromissen sluiten.’ (1)

In ons eigen land benadrukken premier en minister de Jonge keer op keer dat alleen een vaccin de mag oplossen, maar wordt op de voor deze regering zo typerende wijze heel ontwijkend gedaan over het al dan niet verplicht stellen.

In is men tenminste eerlijker over wat de bedoeling is, namelijk iedereen gedwongen injecteren met een vaccin dat hoogstwaarschijnlijk nooit gaat werken, en dat ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WEIGER IEDER NWO VACCIN. HET KAN DODELIJK ZIJN !!!!
7 maanden geleden

Wetenschappers wereldwijd hebben ons gewaarschuwd dat met vaccins gerommeld kan worden en dat met vaccins stoffen (of zelfs nano-chips) in de bloedbaan van burgers kunnen worden gebracht die extreem schadelijk zijn. Het is verrassend dat al binnen een half jaar een vaccin zou zijn gevonden tegen Covid. want bij een griepvirus blijkt een virus in maar 10 % van de gevallen effectief. Dit verhaal stinkt aan alle kanten en ongetwijfeld heeft de Cabal hier al jaren aan gewerkt.

Agenda 21 en Agenda 2030 spreken duidelijk over het reduceren van de wereldbevolking naar 500 miljoen burgers …. Ik kan dat niet een argument vinden dat mij voor vaccinatie doet besluiten …

Aan iedereen: WEIGER HET VACCIN EN PRAAT ER OVER MET FAMILIE EN VRIENDEN; EEN MAAL IN UW LICHAAM KAN ZO’N VACCIN EXTREEM SCHADELIJK ZIJN !!!!

Alex
7 maanden geleden

h**ps://coronavirusinnews.com/do-not-take-the-coronavirus-vaccine-interview-with-anthony-patch-1-14-2014-about/

Vangils
7 maanden geleden

Ja,mein,leider zal je volgen tot het einde,heil der kranken

Wilma
7 maanden geleden

Als ze dit willen verplichten, zullen ze de grondwet moeten veranderen. Verplichten mogen ze dit nl. NIET. Net zomin als het verplichte ziekenfonds. Ze vermoorden ons waar we bij staan. AFZETTEN die satanistische bende en wel meteen. Het zijn kassamoordenaars en niets anders.

Veranderen DNA-vaccins het DNA?

Regering start met 5G frequentieveiling ondanks serieuze waarschuwingen; nieuw rapport zeer kritisch over ICNIRP