in

Ben je straks 50 en kapotstuk gewerkt om aan kinderen te beginnen: Gratis eicellen laten invriezen bij Facebook en Apple

Te oud om iets met je kinderen te ondernemen of in bomen te klimmen…


 

Eicellen invriezen om eerst carrière te kunnen maken en de baas betaalt. In het Amerikaanse Silicon Valley is dit inmiddels realiteit.

en bieden deze bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarde aan, aan hun vrouwelijke medewerkers. Zij mogen op kosten van de techreuzen hun eicellen laten invriezen en opslaan.

Bij Facebook behoort het 'eicelcontract' al sinds dit jaar tot de mogelijkheden, naast de gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als scholing en . Apple begint in januari met deze nieuwe service, vertelde een woordvoerder van het concern aan NBC News. Daarmee zijn deze twee bedrijven de eerste grote werkgevers die het invriezen van eicellen om niet-medische redenen betalen.

Lees verder via Telegraaf.nl.

 

Foto via marstheinfomage


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘End Of The World’ Siberië Gaten gekoppeld aan de Bermuda Driehoek Volgens Wetenschappers

Griekenland voert minimuminkomen in