in ,

Benelux-landen gaan ANPR-cameragegevens uitwisselen

België, Luxemburg en hebben een nieuw Benelux-politieverdrag ondertekend waardoor politiediensten in de landen toegang tot elkaars politieregisters krijgen en ANPR (Automatic Number Plate Recognition)-cameragegevens zullen gaan uitwisselen.

Politiediensten kunnen door het verdrag rechtstreekse toegang tot elkaars politiedatabases krijgen op basis van hit/no hit. Daarnaast wordt het mogelijk om politiedatabases tijdens gezamenlijke acties en in gemeenschappelijke politieposten direct te raadplegen. Ook zal binnen de grenzen van de eigen nationale wetgeving raadpleging van bevolkingsregisters mogelijk zijn.

In de toekomst zullen ANPR (Automatic Number Plate Recognition)-cameragegevens tussen de Benelux-landen uitgewisseld kunnen worden. Het gaat dan om een uitwisseling van persoonsgegevens in de vorm van referentielijsten.

Een referentielijst is een lijst met kentekens die op naam van gezochte personen staan. Deze lijsten worden dan gebruikt in de camerasystemen van de andere verdragspartij die de zendstaat informeert over de hits.

Dit najaar wordt gestart met het schrijven van de goedkeuringswetten voor de Parlementen van de drie landen. Die zullen allemaal moeten zijn afgerond voordat het verdrag in werking kan treden.

Alles bij de bron; Security

Lees ook eens verder bij de bron: Benelux-landen gaan ANPR-cameragegevens uitwisselen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna Lyse
2 jaren geleden

De Nederlandse regering weet het misschien nog niet maar de Nieuwe Wereld Orde staat op het punt volledig verslagen te worden. En dan gaat er ook voor de NL regering en overheid een en ander wijzigen.
En daarbij zullen diverse corrupte wereldleiders worden opgepakt en worden berecht … en ik heb wel zo’n idee wie in NL daarvoor in aanmerking komen.

Zo kan onmiddellijk de afval pas weer verdwijnen want die heb je in een normale maatschappij helemaal niet nodig. Want waarom zou de overheid moeten weten wanneer en hoeveel keer je afval naar de afval container hebt gebracht. En voor die afval verwerking betalen we jaarlijks al ….
En dan kunnen al de camera’s die overal te pas en te onpas zijn geplaatst weer weg …. want burgers hoeven helemaal niet overal te worden gevolgd.
En als de grote criminelen zijn opgepakt kunnen ook de stasi achtige veiligheidspraktijken waar je zelfs je schoenen uit moet en de riemen uit je broeken moeten op de vliegvelden verdwijnen omdat de echte criminelen zijn opgepakt ….

De private Rothschild staatsbanken die nooit en te nimmer deze positie ooit hadden mogen krijgen zullen aan de kant worden gezet en waarschijnlijk onteigend omdat het vermogen is gejat ten koste van veel burgers.

Om te horen wat er allemaal speelt is onderstaande link interessant om te horen:
https://www.youtube.com/watch?v=dzCWteG32O4

De Terreur van de Economie

Britse autoriteiten wisten sinds 2002 van de “rape gangs” en bleven een tiental jaren lang passief