in ,

Bepaal jij of doen de grote bedrijven dat voor je?

Een verschijnsel dat we steeds vaker zien is dat grote bedrijven voor ons gaan bepalen wat wel of niet wenselijk is.

En ondanks soms woedende reacties van gebruikers of klanten hebben ze volkomen maling aan wat mensen vinden, want zij bepalen.

In hoeverre zijn mensen nog in controle over hun eigen leven? In hoeverre bevinden zij zich in de klauwen van grote bedrijven, een situatie van waaruit ze schijnbaar niet kunnen ontsnappen?

We hebben eerder deze week duidelijk gemaakt in een artikel dat Facebook zich bezighoudt met het promoten van blanke genocide. Het is walgelijk en toch gaat iedereen, en vooral het “wakkere deel” van de mensen, rustig verder met het gebruik van Facebook.

Eerder hebben we al kunnen zien dat Facebook gewoon Zwarte Piet schrapt en nu zien we hetzelfde gebeuren bij andere grote bedrijven zoals bol.com.

Deze bedrijven zijn zo groot en zo machtig dat ze volkomen lak hebben aan wat mensen denken of voelen. Eerder in de week stond ergens in de gedrukte Telegraaf dat Bol.com zich totaal geen zorgen maakt over mogelijk verlies van omzet, want de mensen kopen toch wel bij hen.

Een interessante enquête in de Telegraaf laat zien dat 83 procent van de ondervraagden niet wil dat Zwarte Piet verdwijnt.

Bedrijven als bol.com en Facebook kunnen dan ook op weinig sympathie rekenen bij de respondenten. 93% vindt hun boycot van Zwarte Piet een slechte beslissing en bij 74% van de deelnemers daalt de waardering voor bedrijven die een dergelijke stap zetten.

„Sinterklaas en Zwarte Piet horen bij elkaar. Het zijn kindervrienden en het is te belachelijk voor woorden dat er überhaupt een discussie over is”, reageert een deelnemer. „Triest dat een kinderfeest de nek omgedraaid wordt door een minderheid. Dit wordt gekoppeld aan ons slavernijverleden, wat er niets mee te maken heeft. Graag zou ik zien dat men niet naar het verleden kijkt, maar naar een betere toekomst”, stelt een ander.

Maar, wat gebeurt er concreet?

Helemaal niets. Van alle ondervraagde deelnemers zal waarschijnlijk niemand zijn of haar Facebookaccount opheffen en slechts een enkeling zal misschien niet langer meer kopen bij Bol.com.

Dus, wie bepaalt dan uiteindelijk hoe een volk zich moet gedragen?

Als Zwarte Piet uit beeld verdwijnt, via de van de NOS, het verbannen door techbedrijven als Facebook en winkels als Bol.com, wie bepaalt dan wat er gebeurt in ons land?

Niet de .

Wanneer je dat goed laat inzinken, dan besef je hoe erg wij op dit moment al slaven zijn van de elite. Hoe wij ons aan alle kanten laten manipuleren, hoe wij wat sputteren her en der, maar dat bijna niemand het besluit neemt om te breken met precies die bedrijven die ons tot slaaf maken.

Als je vrij wilt zijn of worden, dan gooi je je televisie bij het grofvuil zodat ze je niet langer via die route dagelijks kunnen programmeren. Je zegt ieder abonnement op mainstream kranten op, zodat ze je met propagandaverhalen ook niet via die kant kunnen programmeren.

Dan ben je al een heel eind op weg. Maak vervolgens een einde aan je Facebookaccount en ervaar hoe prettig het is als je weer gewoon jezelf kunt zijn en niet onder permanente “sociale druk” staat en je leven een stuk prettiger wordt zonder “likes” en “duimpjes omhoog” en meer van dat soort onzin.

Doe dan vervolgens je ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = EU = VN = NWO = politiestaat = NEVER
7 maanden geleden

Een volkomen terecht artikel. En de werkelijkheid gaat nog een paar stappen verder. Het zijn de banken en grote corporaties die de dienst uitmaken en wat de NL regering doet maar ook wat de EU doet.
Een onderzoek van een Zwitserse onderzoek instituut heeft volledig duidelijk bewezen hoe de grote corporaties samenwerken met de banken achter de schermen en bewezen de dienst uitmaken in de wereld.

De burgers zijn alleen goed om te werken en te betalen …. en af en toe soldaat te zijn om hun leven te geven in oorlogen. Nota bene de enige partij die zorgt voor de welvaart wordt aan alle kanten bestolen, voorgelogen, beroofd van haar vrijheid en vergiftigd met chemtrails en medicijnen die het leven verkorten.

En als de banken weer eens een financiele ciris hebben veroorzaakt (en dat doen ze bewust) dan zijn het ook de burgers die de schade betalen.
Overheden die geacht worden de belangen van de burgers te behartigen zijn al jaren geleden bezweken voor de mooie baantjes na een paar jaar politiek ….

En de EU die aan de burgers is verkocht omdat dat zo veilig zou zijn is niets anders dan een dictatuur van corporaties en banken. Desondanks zien de meeste burgers nog steeds niet dat zij hun belangen via hun regeringen aan het overdragen zijn aan banken en corporaties …..

Als je zaken op rij zet dan klopt er werkelijk helemaal niets van. Ondanks de vele machines, computers en tele communicatie moeten man en vrouw dag en nacht werken om in hun onderhoiud te voorzien. En zelfs kinderen zijn vakken aan het vullen voor hun mobiele telefoon. Tegelijk zien we dat bedrijven giga bedragen binnen harken door goedkoop te produceren in lage lonen landen en duur te verkoop in landen met een hoger welvaartsniveau en CEO’s die met vele miljoen naar huis gaan voor prestaties die nergens op slaan. Tegelijk betalen ze vrijwel geen belasting.

De vooruitzichten zijn helemaal niet gunstig want de banken en corporaties hebben het plan opgevat een wereldregering te vormen zodat hun mogelijkheden nog groter worden en de burgers volkomen zijn overgeleverd aan de grillen van een dictatuur die de burgers als niet meer dan slaven ziet.

En wie nog steeds denkt dat Covid een toevallige griepgolf is moet zijn hersens maar eens laten nakijken, want CV-19 is niets minder dan de volgende stap om de wereld bevolking in grootte sterk terug te brengen een terreurdaad met de bedoeling de wereld naar een failliessement te brengen en vervolgens de totale macht op te eisen. En misschien is nu ook wat meer duidelijk waar Rutte staat en hoe belangrijk is dat Rutte CS en de NWO wordt gestopt …..

Demiurg
7 maanden geleden

VOORBEELD
De kleine dictator = Hans Hoogervorst ; de toenmalige zorgminister
,
ALLE ZORG ZOU GOEDKOPER WORDEN
.
\TUURLIJK NIET- JE KON NIET KIESEN. ALLES WAS AL BEPAALD
.
VAN TEVOREN WAS DE INHOUD ZORTPOLIS BEPAALD
EN DIT AANPASSEN GEBEURD NOG STEEDS

Middellandse Zee was in de Romeinse tijd 2 graden warmer dan nu

Amerikaanse grenspolitie kan data van apparaten reizigers maar liefst 75 jaar opslaan