in

Bericht uit West Afrika; Bron EBOLA®: Het rode kruis

De mensen in Europa en Amerika moeten worden geïnformeerd over wat er gebeurt in West Afrika schrijft Nana Kwame uit Ghana.

Ebola® bestaat niet als virus en is niet besmettelijk. Het is een parasiet die via de injectienaald van Het Rode Kruis wordt verspreid. De ziekte is specifiek in 4 landen voor 4 specifieke redenen geïntroduceerd door Het Rode Kruis. Daarom begint men nu in Liberia en Nigeria medewerkers van Het Rode Kruis het land uit te schoppen.

ebola-lies-702x336In Ghana, Liberia en Nigeria ziet men Het Rode Kruis als de besmettingshaard van het dodelijke Ebola®.

De specifieke redenen zijn de volgende.

[1] Troepen op de grond van Liberia, Sierra Leone en Nigeria. In Nigeria is eerder geprobeerd door misleiding troepen te sturen, u herinnert zich de ontvoering van honderden meisjes door de barbaren van Boko Haram. Er zijn GEEN meisjes ontvoerd. Er worden GEEN meisjes vermist. (Zie bovenstaande foto: protesten van de bewoners). Er moest dus naar een nieuw argument worden gezocht om het olierijke Nigeria te bezetten. Want er zijn in Noord Nigeria gigantische nieuwe voorraden olie ontdekt. Juist vandaag bereikte ons “toevallig” het bericht dat het onverzoenlijke en radicale Boko Haram een wapenstilstand is overeengekomen met de centrale regering van Nigeria. Is de geestelijk vader van alle terreurbewegingen door de mand gevallen?

[2] Sierra Leone is ‘s werelds grootste leverancier van ruwe diamant. De afgelopen 4 maanden zijn de mijnwerkers in staking wegens de abominabele arbeidsomstandigheden en hun slavenloontje. Er was dus aanleiding om troepen naar Sierra Leone te sturen onder dekmantel van de Ebola®  uitbraak. De werkelijke reden is de staking met grof geweld te breken. Desnoods worden de stakers allemaal geliquideerd en worden er nieuwe slaven aan het werk gezet.

[3] Er zijn ook 3000 man Amerikaanse troepen ingevlogen om te bewerkstelligen dat de vaccinatie-campagne onder dwang kan worden opgelegd aan de lokale bewoners. Omdat tegen inenten steeds meer weerstand komt, gezien de gevolgen. Een troepenmacht moet er voor zorgen dat de campagne van de grond komt, aangezien  vaccinatie de enige mogelijkheid is om de ziekte tot een succes te maken. Daartoe moeten ook de hulpposten van het Rode Kruis en de ziekenhuizen worden beschermd tegen de bewoners.

[4] Het  angstaanjagende beeld wat de media moeten promoten werkt pas, als er beelden van de catastrofale gevolgen van een epidemie kunnen worden getoond. Dit lukt alleen door gedwongen vaccinaties: de naald of de kogel. In het Westen zullen we dan beelden krijgen te zien van arme zwarte mensen die als vliegen bijna dood tegen de grond kwakken en onder erbarmelijke omstandigheden vervolgens onontkoombaar een gruwelijke dood sterven. Dit bevordert de wil van het mensdom om vrijwillig een injectie te accepteren. De enige manier om van een niet bestaande overdraagbare ziekte een ware pandemie te maken.

Als Ebola® daadwerkelijk zou worden verspreid door besmetting, waarom laat Amerika dan bijvoorbeeld nog steeds vluchten toe uit de “getroffen” gebieden? De ene na de andere besmette Ebola® patiënt wordt binnen gevlogen.

Het lijkt er echter op, dat men weet dat de verspreiding op een heel andere manier moet gebeuren.

Daartoe is in Amerika thans een “Ebola® Czar” aangesteld. Een deskundige die de zaak moet coördineren om te voorkomen dat het hele project doodbloedt. Want wat voor een figuur is die Czar dan wel?

http://en.wikipedia.org/wiki/Ron_Klain

klain

Nu zal het wel goed komen met die broodnodige pandemie.

Mits ze niet collectief door de mand vallen met hun geleuter. Een pas benoemde Czar, een door de wol geverfde politieke manipulator, jaren onder de vleugels van Joe Biden gewerkt, kortom: damage control voor Soetoro in zijn nadagen.

Maar voor de gemiddelde suf geïndoctrineerde Amerikaan is het een teken, dat er een ramp op komst is. Zoals het voor de gemiddelde met lasogen naar een schermpje turende Amerikaan ook duidelijk is , dat de hoofdstad van Sierra Leone Liberia is en dat Nigeria grenst aan South-Africa, alleen het Suez Kanaal zit er nog tussen.

Bovendien: als je wilt dat het ergens op lijkt met die Ebola®, dan moet je gewoon het drinkwater vergiftigen met formaldehyde, zoals dat al in Liberia is gebeurd:

http://www.liberianobserver.com/security/breaking-formaldeyde-water-allegedly-causing-ebola-symptoms

Uit de buurt van een injectienaald blijven dus, eerst alles terdege onderzoeken.

Lees verder via HERSTEL DE REPUBLIEK.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
12317822213 2d723cb924 reactor petten1

Schokkende toestanden omtrend veiligheid Kernreactor Petten

Oorzaak Werkloosheid en Verpaupering in Nederland