in , , ,

Berlijn 2018: ‘Mohammed’ populairste naam voor jongetjes

“Bild” publiceerde gisteren al de krantenkoppen van vandaag: de naam van de profeet en oprichter van de Mohammedanen, Mohammed, is opgeklommen tot de populairste voornaam in Berlijn.

Of het nu Kevin, Elias of Murat is – hoe onterecht het op velen ook mag overkomen, het geven van de voornaam zegt niet zelden iets over de familie waar men uit komt: religie, traditie, regio en niet in de laatste plaats familiair ontwikkelingspeil weerspiegelen zich in de voornaam.

Dit geldt vooral voor de populariteit van voornamen. Daarom onderzoekt de “Vereniging voor Duitse taal” (GfdS) elk jaar welke namen de in Duitsland geboren baby´s krijgen en stelt dan een lijst met de meest populaire voornamen op.

De profeet en oprichter van de Mohammedanen als voorbeeld

“Bild” heeft gisteren al bekendgemaakt wat vandaag in andere media een krantenkop werd: de naam van de profeet en oprichter van de Mohammedanen, Mohammed, is opgeklommen tot de meest populaire voornaam in Berlijn.

“Verrassend: In Berlijn was Mohammed (in alle schrijfvarianten) verleden jaar de populairste voornaam! Gevolgd door Louis (2e plaats) en Emil (3e plaats). Ook in Bremen stond hij erg hoog: kwam na Ben en voor Elias op de 2eplaats terecht. Als je kijkt naar de complete lijst met voornamen (dus inclusief alle tweede, derde en andere vervolgnamen) dan kwam in Bremen op de 3e plaats terecht.” (bron)

Dan moet er iemand nog eens vertellen dat de islam niet bij Duitsland zou horen… En laten we onszelf troosten, bij het volgende onderzoek wordt Greta dan de populairste voornaam voor meisjes.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Duivels werk
2 jaren geleden

Voor wie nog steeds twijfelt of denkt dat de hele immigratie een klein incident is moet nu langzaamaan gaan beseffen dat er iets veel groters gaande is achter de schermen.

Voor wie wat beter wil begrijpen wat er speelt hieronder een verhaal over de Nieuwe Wereld Orde waar de meeste mensen nog nooit hebben gehoord, maar wat wel een in perspectief plaatst wat de elite en geheime genootschappen (Illuminati) achter de schermen aan het doen zijn :

https://beforeitsnews.com/v3/blogging-citizen-journalism/2019/2626695.html

Kinderopvang ingezet voor duw naar vaccinatieverplichting

BIJ1 schreeuwt in Nederland om diversiteit, maar in Afrika moeten blanken dood en weg