in

Best wel gek: “Ondanks corona en dichte grenzen zijn er in 2020 meer dan 100.000 asielzoekers naar Duitsland gekomen”

Het initiatief “Burgerrecht Directe Democratie” informeert de burgers in een campagne over de actuele massamigratie naar Duitsland, die ondanks alle coronamaatregelen onverminderd doorgaat.

Freie Welt: Mevrouw von Storch, is de actuele asielpolitiek volgens u tegenstrijdig aan de coronapolitiek en de Merkel-lockdown?

Beatrix von Storch: Natuurlijk. Dat is immers heel duidelijk. Terwijl de Duitsers vanwege corona hun woonplaats niet mogen verlaten, staan de grenzen voor asielmigranten open als schuurdeuren. Ondanks corona zijn er in 2020 meer dan 100.000 asielzoekers naar Duitsland gekomen. Terwijl Duitse burgers hun familie en vrienden niet meer mogen bezoeken, als die in een andere stad of 15 kilometer verwijderd wonen, doorkruisen jonge mannen uit Afghanistan het hele Midden-Oosten en trekken zich daarbij geen snars aan van de Dublin-verordening of de derde staten regeling.

Om wat voor asielzoekers gaat het overwegend? Waar komen ze vandaan?

Het grootste aantal van hen komt uit Syrië, Afghanistan en Turkije. Er komen echter ook veel asielzoekers uit Afrika. Die komen vaak via Spanje en Italië naar Duitsland.

Gaat het vooral om bepaalde leeftijdsgroepen?

Inderdaad. 73% van de asielaanvragers was jonger dan 30 jaar, en 54% was officieel minderjarig. Inmiddels is de bewering “minderjarige” te zijn de sleutel tot de toegang in de Bondsrepubliek. Dat is in zekere zin een vorm van morele chantage. Want wie zou het durven om aan kinderen en jongeren bescherming te weigeren? Terwijl veel van deze zogenaamde “jongeren” in hun land van herkomst al getrouwd zijn of zelfs kinderen hebben. De autoriteiten zijn tot nu toe vaak niet in staat om de echte geboortedatum van de asielzoekers vast te stellen.

Waarom komen er op dit moment zoveel onbegeleide minderjarige vluchtelingen naar Duitsland?

Omdat hun families weten dat ook zij, als hun kind eenmaal in Duitsland is, via de gezinshereniging later comfortabel met het vliegtuig kunnen komen.

En de regering maakt geen eind aan deze ontwikkeling?

Integendeel! Linkse ideologen, proasiel groepen en de pers werven er ondanks corona onophoudelijk voor om de beperkingen voor de gezinshereniging op te heffen en de sluizen zo mogelijk helemaal open te zetten. In de herfst heeft …

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wereldvreemde Ollongren na gigageflopt experiment met poststemmen: ‘Stemmen per brief logisch en niet ingewikkeld!’

Nog even en ze krijgen een taakstrafje van 4 uur: Celstraffen tot drie jaar voor groepsverkrachting tiener