in , ,

Beste regering, Hoe lang moet dit nog zo doorgaan?, waarom sloopt u alles?

Hoe lang moet dit nog zo doorgaan? Hoe lang tot er gezien word dat de lagere inkomens en ook gezinnen met 2 inkomens niet meer kunnen. Hoe lang nog voor dat er ingezien word dat het land langzaam naar zijn knoppen gaat? Hoe lang nog voordat die gezinnen/mensen allemaal op straat staan?  Hoe lang nog voor u gaat door hebben dat de rek er echt uit is, Dat steeds meer mensen in de schulden komen en verder in de shit komen. Hoe lang nog voor dat u zich gaan schamen hoe u met de Nederlanders omgaat. Hoe lang nog voordat …….

Mensen die gewoon 5 keer in de week brood eten of macaroni omdat ze niks anders kunnen betalen. Dat hun zoontje of dochtertje met kapotte schoenen naar school moet omdat ze anders niet kunnen eten aan het einde van de week. Het kindje dat met een gat in zijn broek naar school moet omdat er geen is voor een nieuwe broek. Dat kindje wat daardoor op school gepest word omdat hij niet met de maat van de maatschappij kan mee doen. Dat kindje wat verdrietig is omdat hij geen vriendjes heeft omdat hij er anders uit ziet qua kleding dan de rest.

En sta je met je meubels en je kind dan weer op straat, dan zal het niet veel helpen als je je beklagen gaat. Want als je dan die ambtenaren op de toestand wijst, dan zeggen ze: het spijt me, u staat achteraan de lijst. En dan denken ze tevreden aan hun eigen mooie huis, aan hun baan en aan hun auto, aan de thuis.

Hoeveel mensen moeten er nog op straat komen of geen leefgeld hebben omdat een bewindvoerder fout op fout op fout op fout maakt. Het systeem deugd van geen meter en u doet er niks aan. U vind het maar best dat mensen uit hun huis gezet worden, geen boterham hebben om te eten of hun verjaardag niet kunnen vieren, of dat ze geen geld hebben voor kleren voor hun kinderen enz. Hoe kunt u ‘s avonds nog slapen zonder aan dit te denken….  En ga niet zeggen het valt best mee in want dat is niet het geval. Het gaat steeds slechter met die groep en het enige wat u doet. Is nog meer afpakken van die mensen. Nog meer zodat ze nog minder hebben. Hoe lang moet dit nog zo doorgaan meneer de regering?

Ik ben bevoorrecht dat ik ook tot deze groep hoor. Steeds minder te besteden, want tenslotte kunnen chronisch zieke en gewone gezinnen dat wel aan, of een alleenstaande met een kind die kan dat ook gewoon lijden, Nee meneer de regering de rek is op. Dat mensen een eind aan hun leven maken omdat ze het simpelweg niet meer zien zitten. Mensen die buiten hun schuld om nog meer schulden maken en dan maar op straat gezet worden. Dan ook nog eens bedreigd worden als er geen onderdak voor hun kinderen komen de kinderen ook nog eens afgepakt worden…

Lees verder via Stop de bankiers er is nog veel meer!

Photo by zoetnet


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

IBM bouwt ‘het silicone brein’ voor Internet of Things gebaseerd op menselijk brein

De EU als ‘Vredestichter’