in

Betogers op de Dam krijgen flinke zak belastinggeld van gemeente Amsterdam

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Op de Dam in Amsterdam waren gisteren duizenden betogers bijeen om te protesteren tegen ‘anti-zwart geweld in de en de ’.

De gemeente Amsterdam blijkt subsidies te geven aan de organisatoren van het protest, Mitchell Esajas en Jerry Afriyie, onthult de campagne Cultuur onder Vuur.

Zo kreeg de Stichting Wordt Beter van Afriyie dit jaar een van 8000 van Halsema, laat het subsidieregister van de gemeente zien.

Esajas zit in het bestuur van het Meldpunt Regio Amsterdam, dat dit jaar meer dan een half miljoen subsidie ontvangt van de gemeente.

Soros

Hij is daarnaast voorzitter van de stichting New Urban Collective, die ook geld krijgt uit de gemeentekas. Dit jaar ontvangt de stichting 15.000 euro van Halsema, die gisteren zelf ook op de Dam verscheen.

New Urban Collective wordt overigens ook gefinancierd door de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. In 2014 kreeg de stichting volgens de website van de OSF 10.000 dollar en in 2015 zelfs bijna 25.000 dollar, schreef ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Femke Halsema is niet geschikt als burgemeester van Amsterdam, wel als activiste

Luchtvaart wordt gebruikt als opstap naar introductie social credit systeem