in

Betogers op de Dam krijgen flinke zak belastinggeld van gemeente Amsterdam

OpenClipart-Vectors / Pixabay

Op de Dam in waren gisteren duizenden betogers bijeen om te protesteren tegen ‘anti-zwart geweld in de Verenigde Staten en de ’.

De gemeente Amsterdam blijkt subsidies te geven aan de organisatoren van het protest, Mitchell Esajas en Jerry Afriyie, onthult de campagne Cultuur onder Vuur.

Zo kreeg de Stichting Wordt Beter van Afriyie dit jaar een subsidie van 8000 euro van Halsema, laat het subsidieregister van de gemeente zien.

Esajas zit in het bestuur van het Meldpunt Regio Amsterdam, dat dit jaar meer dan een half miljoen subsidie ontvangt van de gemeente.

Soros

Hij is daarnaast voorzitter van de stichting New Urban Collective, die ook geld krijgt uit de gemeentekas. Dit jaar ontvangt de stichting 15.000 euro van Halsema, die gisteren zelf ook op de Dam verscheen.

New Urban Collective wordt overigens ook gefinancierd door de Open Society Foundations (OSF) van miljardair George Soros. In 2014 kreeg de stichting volgens de website van de OSF 10.000 dollar en in 2015 zelfs bijna 25.000 dollar, schreef ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de Nieuwe Wereld Orde NU !!
1 jaar geleden

Ik geloof dat er iets heel erg fout gaat in Amsterdam. Trouwesn in heel Nederladn gaat het niet goed. En wie dat niet ziet mankeert echt wat aan zijn verstand …. Gratis geld bestaat niet. En Soros is geen filantroop want anders ben je geen miljardair … Soros speculeert op een failliet van een land en zorgt er met zijn handelen voor dat een land naar de verdommenis gaat … En met mensen als onnozele Halsema gaat dat prima lukken …

Fat AlDeal
1 jaar geleden

Wat een enorm gezeik rondom die eikels die tegen zwarte piet zijn. Zij zijn een stel racisten, alleen al door tegen alles wat “niet zwart” is tekeer te gaan. Elke reden om te schreeuwen zullen zij aangrijpen.
En elke keer vinden ze weer van het domme loopvolk dat vrolijk met hun mee gaat staan krijsen. Het is een zielig zooi, wat daar allemaal op de Dam stond, inclusief de bestuurders.

Wat eigenlijk veel leuker was geweest…. en de gemeente had een aardig zakcentje kunnen ophalen daar op de Dam met die zwarte racisten en duizenden meelopers.

De Dam afsluiten en alle uitgangen met een pinautomaat gaan staan!
Die gasten die dit georganiseerd hebben hadden gewoon weg de hoogste Corona bekeuring moeten krijgen die er is: Voor het organiseren van samenkomsten de boete van €4.000,- .
En bij de uitgangen van het plein voor geen afstand houden: Voor 13 t/m 17-jarigen is de boete 95 euro.
Voor 18 jaar en ouder is het 390 euro en een strafblad.

Graag meteen even met je pas of telefoon voldoen! Kun je het niet voldoen, wordt opgepakt (zoals het hoort als je een overtreding begaat)
Net zoals demonstreren een recht is, is een bekeuring krijgen het gevolg van het volgen van dezelfde rechtspraak.
En aangezien er nogal wat gasten op het podium stonden en duizenden mensen op de Dam, was hier wel wat op te halen.

Het gaat hier niet meer het recht van demonstreren of racisme.
Het gaat hier niet meer om onderdrukking of benadeling op basis van huidskleur.
Deze gasten zijn een stel respectloze lullo’s, helaas ondersteund door een stel propaganda gedreven bestuurders, die zich verheven voelen boven de wet, boven het land maar blijkbaar ook boven Corona.
Vroeger hoopte men dat die soort gasten de tyfus kregen…. vandaag de dag wens je ze geen Corona omdat de mensen die hun zouden moeten verzorgen, dan wel in een hele rare situatie terecht zouden komen.

Athanasia
1 jaar geleden

Als Soros de mensen die de bewegingen opgezet hebben sponsort, kan je er op rekenen dat hij onze geld-geile politici ook sponsort.Joris Flip-Glimschoen, help een masker staat me niet arrogante domme kwak overjarig sperma, wordt ook vet door Gates gesponsord

Femke Halsema is niet geschikt als burgemeester van Amsterdam, wel als activiste

Luchtvaart wordt gebruikt als opstap naar introductie social credit systeem