in , , , ,

Betrapt! Pro-vaccinatie verslaggever zingt een heel ander liedje wanneer de camera’s ‘uit’ zijn

Myriams-Fotos / Pixabay

Behind the Scenes 's leggen Fake News-verslaggever Josh Rushing vast, die in principe toegeeft dat er grote problemen zijn met , en is het eens met Del Bigtree dat ze niet zijn getest. Hij weet dat hij vertelt over vaccins voor een salaris!

Als hij denkt dat de camera's uit zijn, geeft hij toe dat zijn buurman vaccins heeft gekregen voor hun kinderen en een van hen was autistisch! Vervolgens gaat hij verder met te zeggen hoe deze buurman nu sterk gelooft dat de vaccins het hebben veroorzaakt en gaf Josh het materiaal van Del Bigtree!

Dan is Josh het eens met Del Bigtree dat het volkomen roekeloos is om vaccins aan te bevelen wanneer ze nooit een veiligheidsstudie hebben doorlopen!

Dus deze nep-nieuws hack die stukken schrijft tegen mensen die de vertellen over vaccins.

WEET dat er een probleem mee is, maar hij is zo slecht en hebzuchtig dat hij gewoon een salaris neemt om mensen voor het leven te verminken door leugens te vertellen dat ze totaal veilig zijn!

 

https://youtu.be/XiRe52inU94

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Boze Groningers bouwen ’vluchtelingen’ kamp voor de Tweede Kamer inclusief asielaanvragen

Partijkartelwatch: FVD uit formatie Zuid-Holland getrapt na interventie landelijke ChristenUnie