in ,

Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg

905513 / Pixabay

De Amerikaanse ‘waakhond’ Judicial Watch heeft na een beroep op de FOIA (wet openbaarheid bestuur) officiële documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat de top van de onder president een ‘lange lijst’ misdrijven van Hillary Clinton verborg, en alles uit de kast haalde om ervoor te zorgen dat zij niet zou worden aangeklaagd voor het roekeloos omgaan met vertrouwelijke informatie (waaronder staatsgeheimen).

Het duurde lange tijd voordat Judicial Watch de opgevraagde documenten ontving omdat het ministerie van de informatie weigerde vrij te geven, waardoor er een rechter aan te pas moest komen.

De documenten maken duidelijk dat drie dagen nadat toenmalig FBI-directeur James Comey op 8 juli 2016 bekend maakte dat Hillary Clinton niet vervolgd zou worden, de Speciale Adviseur van de uitvoerende adjunct directeur Nationale Veiligheid aan agent Peter Strzok en anderen schreef dat hij ‘een lange lijst (lett. tabel of grafiek) van wettelijke overtredingen’ aan het opstellen was die tijdens het onderzoek naar het schandaal rond Hillary’s privé server naar voren waren gekomen. Ook zou hij de redenen waarom Comey desondanks niet tot vervolging besloot in kaart brengen.

Uit de emaildiscussie die hieruit volgde kan duidelijk worden opgemaakt dat de betrokken FBI agenten en officials het een goed idee vonden om de lijst met Hillary’s misdrijven achter slot en grendel te bewaren. Dat is dan ook precies wat er is gebeurd. De agenten werkten actief met Comey mee om zijn publieke verklaring zodanig aan te passen dat Hillary’s misbruik van vertrouwelijke info er zoveel mogelijk mee gebagatelliseerd werd.

Term ‘grove nalatigheid’ aangepast om Hillary niet te hoeven vervolgen

De in opspraak geraakte agent Peter Strzok werd later door FBI directeur Christopher Wrya ontslagen. Strzok, uit wiens SMS’jes het bestaan van een FBI complot tegen Donald Trump kon worden opgemaakt,  had de oorspronkelijke aanklacht tegen Hillary van ‘grove nalatigheid’ –waar wat staatsgeheime informatie betreft hoge straffen op kunnen staan- veranderd in ‘extreem onvoorzichtig’, wat afgedaan kan worden met een (ernstige) reprimande.

Een bij het onderzoek betrokken advocaat bevestigde dat de FBI geen andere keus zou hebben gehad dan Hillary officieel aan te klagen als de oorspronkelijke conclusie, ‘grove nalatigheid’, was gehandhaafd, omdat met die term zou worden erkend dat ze de wet had overtreden.

Criminele Clintons en Obama nog altijd onaantastbaar in media

Dankzij Judicial Watch weet het publiek nu dat de FBI tot in de hoogste echelons alles in het werk stelde om Hillary Clinton weg te laten komen met haar ‘lange lijst’ overtredingen en misdrijven.

En dan hebben we het maar even niet over de hoogste illegale Uranium One deal, over het misbruiken van miljoenen dollars aan giften aan de Clinton Foundation, en al helemaal niet over de beruchte ‘Clinton Kill List’, waar al ruim 100 slachtoffers op staan en die met de regelmaat van de klok wordt uitgebreid met nieuwe zogenaamde ‘ongelukken’ en ‘zelfmoordgevallen’ van soms hoog geplaatste personen die belastende info over het echtpaar naar buiten wilden brengen.

Denk overigens maar niet dat u in de Nederlandse reguliere media ook maar iets te lezen krijgt dat zelfs maar een schaduw kan werpen op de onaantastbare, bijna heilige reputatie die Barack Obama en Hillary Clinton hier nog steeds hebben.

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wetenschappers onthullen de allereerste foto van zwart gat

Door Jeugdzorg liggen er duizenden dossiers van kwetsbare kinderen op straat met uiterst gevoelige informatie