Big Pharma geeft toe dat de mazelen media hysterie hen zeer forse winsten heeft opgeleverd

Steeds meer en vaker een scam, vaccineer er maar op los zonder onderbouwing…..

Tumisu / Pixabay

Sinds het begin van het jaar rapporteert het Free Thought Project over de hysterie in verband met de uitbraak van mazelen en het daaropvolgende verlies van vrijheden en politieoptreden die daarop volgde in de . We hebben gezien dat kinderen verbannen werden uit de openbare ruimte, verplichte vaccinaties afgedwongen met politie-actie en een pro-vaccin push in de reguliere media zoals we nog nooit eerder hebben gezien.

In mei bereikte de pro-verplichte vaccin-push een nieuw niveau, omdat de Washington Post een artikel publiceerde waarin werd opgeroepen tot de arrestatie van degenen die ervoor kiezen niet te vaccineren. Nu zien we het resultaat van genoemde hysterie en het komt in de vorm van enorme winsten in de farmaceutische industrie.

Op dinsdag zei de farmaceutische gigant Merck dat de vraag van consumenten naar zijn mazelenvaccin omhoog schoot dankzij de ‘uitbraak' die de verkoop in het tweede kwartaal heeft gestimuleerd.

Volgens CNBC is de verkoop van kindervaccins, waaronder het MMR-vaccin van het in New Jersey gevestigde bedrijf, voor mazelen, de bof en rodehond, jaar op jaar met 58% gestegen naar $ 675 miljoen, kondigde Merck dinsdag aan in het tweede kwartaal. Merck, de enige Amerikaanse leverancier van mazelenvaccins, zei dat de sterke groei deels te wijten was aan de uitbraak van mazelen dit jaar, die sinds 1992 de grootste in de VS was.

Merch Chief Commercial Officer Frank Clyburn noemde de berichtgeving zelfs specifiek in het nieuws.

“Er was dit kwartaal een aankoop voor de particuliere sector in de VS op basis van enkele uitbraken van mazelen die je in het nieuws leest,” zei Clyburn in een post-winstconferentie met investeerders. “En we geloven echt dat we de groei van onze pediatrische in de toekomst zullen blijven zien.”

Uitbraken zijn goed voor het bedrijfsleven en dat geldt ook voor mediahysterie die de Amerikanen met succes zo in angst heeft geslagen dat ze nu maatregelen ondersteunen die ouders opsluiten in kooien voor het weigeren om te vaccineren en niet-gevaccineerde mensen verbannen uit openbare ruimtes.

En dit alles gaat over slechts 1.164 gevallen van mazelen, vanaf 25 juli. Geen enkele persoon is eraan gestorven en die 1.164 mensen zijn nu immuun voor mazelen.

Zoals TFTP eind maart meldde, in een van de meest schokkende bewegingen tot nu toe tijdens de uitbraak van mazelen van 2019, verklaarden ambtenaren van Rockland County een noodtoestand af en verbanden ze effectief elk kind jonger dan 18 jaar dat het MMR-vaccin niet had ontvangen , uit alle openbare ruimtes. Vervolgens gingen ambtenaren in april nog een stap verder en bestelden verplichte vaccinaties voor meerdere postcodes in New York. Degenen die proberen te weerstaan, worden beboet.

Hoewel dit misschien klinkt als een krankzinnige politiestaat die mensen dwingt om tegen veel mensen medische procedures te ondergaan voor anderen, is het utopie.

In de Washington Post in mei ging Juliette Kayyem naar het platform om te pleiten voor het beboeten en arresteren van mensen die ervoor kiezen niet te vaccineren.

“Met meer dan 700 gemelde gevallen (mazelen) bevestigd in 22 staten, is het nu een crisis in de openbare veiligheid, en de instrumenten van openbare veiligheid – arrestaties, boetes, isolatie – zijn absoluut noodzakelijk,” schreef deze zogenaamde tiran.

Kayyem verwees naar degenen die ervoor kozen om niet te vaccineren als ‘pro-pest' en ‘free riders' die ‘mijn kinderen en onze gemeenschappen in gevaar brengen'.

Hoewel dit soort gepraat over de politiestaat gemakkelijk kan worden afgedaan als hysterie van een of andere kabbelende dwaas, is Kayyem geen willekeurige willekeurige kabbelende dwaas. Ze is de voormalige assistent-secretaris van het ministerie van de Binnenlandse Veiligheid.

Dat klopt, deze persoon – die voor DHS werkte en heel goed aan touwtjes kon trekken om haar zieke verlangen om de medicamentenmaatschappij te dwingen te laten uitvoeren – pleit ervoor dat mensen worden opgepakt en in de worden gegooid omdat ze zich onthouden van vaccins. Dit is volslagen dystopische krankzinnigheid.

Volgens Kayyem zijn de gevallen van mazelen in de – die geen enkele persoon hebben gedood – een “crisis” waardig om een ​​medische politiestaat in Hitleresque-stijl in te leiden zoals we nog nooit hebben gezien.

Om degenen af ​​te schrikken die denken dat dit artikel “hondsdolle anti-vaxxer onzin” is, is het belangrijk erop te wijzen dat TFTP helemaal niet anti-vaccin is. We zijn slechts pro-vaccinveiligheid en pro-geïnformeerde toestemming.

De ironie van veel van deze mensen die pro-keuze zijn als het gaat om abortus, maar pleiten voor de verwijdering van keuze als het gaat om een ​​vaccin zou lachwekkend zijn als het niet zo hypocriet tiranniek was.

En deze tirannie is al aan het gebeuren. Momenteel worden gezinnen die de gedwongen MMR-vaccinaties in New York weigeren, getroffen met boetes van in totaal duizenden dollars.

De hysterie over deze uitbraak van mazelen grenst aan krankzinnigheid, aangezien mazelen niet eens op de lijst staan ​​van federaal in quarantaine te plaatsen ziekten. Toch gebeuren er al quarantaines en deze gekke vrouw vraagt ​​om arrestaties.

Bovendien sterven volgens de Wereldgezondheidsorganisatie elk jaar 90.000 mensen over de hele wereld aan mazelen, in die gevallen is ondervoeding, vooral vitamine A-tekort, de belangrijkste doodsoorzaak. In feite is 75-92% van de ziekenhuisopnamen voor mazelen in de Verenigde Staten ook te wijten aan vitamine A-tekort.

Zelfs de CDC geeft toe dat voordat het massavaccinatieprogramma tegen mazelen werd geïntroduceerd, bijna iedereen mazelen kreeg en levenslang immuniteit had op 15-jarige leeftijd.

Volgens Physicians for Informed Consent is het in de moderne tijd zeldzaam om blijvende invaliditeit of overlijden door mazelen in de Verenigde Staten te ervaren. Tussen 1900 en 1963 daalde het sterftecijfer van mazelen van 13,3 per 100.000 tot 0,2 per 100.000 in de bevolking, als gevolg van verbeteringen in de levensomstandigheden, voeding en gezondheidszorg – een daling van 98% – niet het vaccin. Dit wordt geïllustreerd in onderstaande figuur.

Volgens de CDC zijn er sinds september slechts 642 gevallen van mazelen geweest in de regio New York. Er zijn slechts 25 ziekenhuisopnames geweest en nul doden. In feite zijn er in het hele land slechts drie mazelengerelateerde sterfgevallen geweest – in de afgelopen 20 jaar – en deze tirannen willen dat je ervoor in een kooi wordt gegooid.

Maar toch, de overheid spoort degenen op die het mazelenvaccin niet hebben ontvangen en dwingt hen het te nemen, en bedreigt hun eigenlijke vrijheid als ze weigeren.

Nogmaals, niemand pleit hier voor “antivaxxer” -informatie. TFTP vraagt ​​eenvoudigweg de regering om geen medische procedures op te leggen aan burgers zonder hun toestemming en pleit tegen de arrestatie van degenen die weigeren.

Zoals TFTP eerder heeft gemeld, hoewel sommige studies niet-gevaccineerde mensen koppelen aan gevallen van mazelen, is volgens meerdere andere onderzoeken het MMR-vaccin waarschijnlijk slechter dan mazelen krijgen.

In 2017 meldden de Physicians for Informed Consent (PIC) in het British Medical Journal dat elk jaar ongeveer 5.700 Amerikaanse kinderen aan aanvallen lijden als direct gevolg van het mazelen-, bof- en rubellavaccin.

“In de Verenigde Staten is mazelen over het algemeen een goedaardige virale infectie op korte termijn; 99,99% van de gevallen van mazelen herstelt volledig ”, aldus Dr. Shira Miller, president en oprichter van PIC. “Omdat niet is bewezen dat het MMR-vaccin veiliger is dan mazelen, is er onvoldoende bewijs om aan te tonen dat verplichte massavaccinatie tegen mazelen resulteert in een netto voordeel voor de in de Verenigde Staten.”

Hoewel er een risico bestaat op toevallen door mazelen, is het risico op het ontwikkelen van aanvallen door het vaccin om mazelen te bestrijden volgens de gegevens vijf keer hoger.

Wat meer is, de aanvallen van het MMR-vaccin zijn volgens de studie veel erger en kunnen permanente schade veroorzaken.

“5% van de koortsstuipen resulteert bijvoorbeeld in epilepsie, een chronische hersenaandoening die leidt tot terugkerende aanvallen. Jaarlijks zullen ongeveer 300 MMR-vaccinaties (5% van de 5.700) leiden tot epilepsie, ”merkt PIC op.

Nu, terwijl de overheid mensen bijeenbrengt en hen dwingt dit vaccin te nemen voor een niet-levensbedreigend virus, zullen volgens de eigen gegevens van de CDC ongetwijfeld kinderen gewond raken in dit proces. Voor degenen die zich uit angst verzetten, kan dit hun kind of religieuze overtuigingen schaden, de voormalige assistent-secretaris van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid en de Washington Post denken dat je moet worden bijeengebracht en in kooien moet worden gegooid.

Ondanks geen sterfgevallen en zeer weinig complicaties, kunnen we nu zien waar deze hysterie- en politionele actie allemaal voor is – het resultaat van .

Lees verder bij de bron: worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onderzoek: Spionage van Chinese merken schrikt Nederlandse consument niet af

Rente op staatsobligaties voor het eerst negatief: pensioenfondsen worden ‘verplicht’ leeg getrokken