in , ,

BIJ1 schreeuwt in Nederland om diversiteit, maar in Afrika moeten blanken dood en weg

Vandaag neemt Jan Roos in zijn column het BIJ1-bestuurslid Lynn Fokkens onder vuur. De politieke bondgenote van Sylvana Simons roept namelijk in op tot diversiteit, maar marcheert in Zuid- mee met virulente zwarte racisten die geweld tegen blanke Zuid-Afrikanen verheerlijken.

“Dus voor de paar mensen die BIJ1 nog serieus namen lijkt het me nu toch wel tijd dit gesticht te verlaten,” concludeert Jan.

Nu slaat BIJ1 nogal hard op de trom voor diversiteit. Nederland moet voor de hele wereld openstaan, iedereen een thuis bieden en daar vooral niet over zeuren. Ze noemen zichzelf dan ook anti-racisten en zien in iedereen die zich ook maar een beetje kritisch uitlaat over het multiculturele drama dat zich al decennia voltrekt als een racist. Tot zover niets nieuws onder de .

Alleen vandaag kwam mij een foto onder ogen op Twitter van Lynn Fokkens, voorzitter van de partij. In het profiel staat duidelijk nogmaals vermeld dat ze een anti-racist is, voor mensen die daaraan nog zouden twijfelen. Alleen op die EFF foto staat Lynn er net even iets anders bij.

Er is alleen wel een probleempje met het EFF. Deze Economisch Vrijheidsstrijders van Julius Malema wil een zwart . Alle blanken dienen het land te verlaten. Geweld schuwen deze racisten allerminst. Er worden dagelijks blanken vermoord in Zuid-Afrika uit naam van het EFF.

Ook wordt er gezellig op partijbijeenkomsten het liedje “Kill the Boer” gezongen.

Vrij vertaald:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Berlijn 2018: ‘Mohammed’ populairste naam voor jongetjes

Het NOAA is eruit! Slechte locatie’s van weerstations leidt tot kunstmatige langdurige opwarming