Bijbelse eindtijd alert, één-wereld religie nabij: Paus en top imam sluiten historisch religieus verbond

darkmoon1968 / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

3 reacties op “Bijbelse eindtijd alert, één-wereld religie nabij: Paus en top imam sluiten historisch religieus verbond”

 1. Pistolen-Paultje schreef:

  Volgens mij was religie een angstmiddel om mensen in het gareel te houden. En de bijbel, tora of koran, een “handleiding” hoe je goed moest leven…. vergelijk het met het hedendaagse wetboek.

 2. Demiurg schreef:

  .
  Boeken die geschreven zijn door gewone stervelingen -met de bedoeling macht te kunnen uitoefenen. Een Incomplete Canon. We zouden nu schrijven : “valsheid in geschrifte”
  ,Die fout begon op het concilie van Nicea [325]. Hier zijn voorts geen Notulen van. Op dat Concilie van Nicea werd ‘door 15 personen een incomplete Canon [Bijbel] gepresenteerd, Incompleet !! -omdat de toenmalige gevestigde politieke orde ‘zich toen ook met de inhoud hadden bemoeid. “Wat ‘Wel en Niet vermeld mocht worden. Daarom werden er bij de samenstelling van de boeken [Canon] – eerst honderden geschriften “niet” toegevoegd cq vernietigd. Als gevolg van die politieke bemoeizucht is later “uit onvrede” de Koran ontstaan. Lees vanaf de Romeinse Keizer Costantijn 1 – en de opdracht aan Kerkvorst Athenasius van Alexandrie. Erfzonde bestaat bv. niet [zie Pelagius] – en de 3-eeheid was ook en strijdpunt [zie Arius]

  • Kas schreef:

   ;;
   De toemalige machthebbers ‘voor” de Romeinen waren de saduceen -deze zaten in de top van de rechtspraak. Dat was toen de gegoede rijke J**dse elite. En soort VVD uit die tijd..De Priesterorde Welke tevens de J**dse rechtstaat en politiek vertegenwoordigden waren de baas. De Bekendste daarvan waren Annas en Kajafas. Die laatse “Kajafas” was de hoogste in Rang bij het Sanhedrin. Hij Jozef Kajafas veroordeelde Jezus wegens blasfemie. De geheimschriften [waarheid] ‘en de stukken die niet in de Canon staan vermeld zijn in handen van de J***n. Deze oefenden duizenden jaren macht uit

Discuseer je mee?

Close
%d bloggers liken dit: