in , , , ,

Bijna gaat Chemtrails in de Tweede Kamer besproken worden

Politici staan erom bekend dat ze het liefst met een grote boog om lastige onderwerpen heen lopen. 

Maar, wat nou als ze dan toch de bevolking worden gedwongen om te praten over een heel lastig onderwerp, zoals chemtrails bijvoorbeeld?

Soms vinden er hele goede burgerinitiatieven plaats in ons land, zoals het dwingen van de politici in om bepaalde onderwerpen op de agenda te zetten.

Dat heet formeel een burgerinitiatief: 

Ook burgers kunnen een onderwerp op de agenda van de zetten. Dat kan met het burgerinitiatief, een uitgewerkt voorstel om bijvoorbeeld het , onderwijs of openbaar vervoer te verbeteren. Een burgerinitiatief is een verzoek aan de Tweede Kamer om het uitgewerkte voorstel te bespreken en er een standpunt over in te nemen. Het burgerinitiatief is dus uitdrukkelijk een nieuw voorstel, niet een reactie op de wetgeving die de Tweede Kamer al heeft behandeld of nog gaat behandelen. 

Een dergelijk initiatief voor het op de agenda zetten van chemtrails oftewel geo-engineering is nu in volle gang en het zal niet lang meer duren voordat de drempelwaarde is bereikt.

Dit is een burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het heimelijk toepassen van weermodificatie (geo-engineering) of ook wel solar radiation management of Albedo management genoemd, door middel van het sproeien van zogenaamde chemtrails en o.a. op de agenda van de en de Tweede Kamer te zetten. Heeft u hier voor of tegen kunnen stemmen? 

Via zoekmachines is er veel info en beeldmateriaal te vinden. Op universiteiten wordt openlijk college over geo-engineering gegeven. Er moet snel duidelijkheid over komen. Teken dus dit belangrijke Burgerinitiatief!

We vragen je dit burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten. Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van Chemtrails en weermodificatieprogramma’s besproken moeten worden in de Tweede Kamer. Wij hopen dat er dan serieus onderzoek komt en getuigen gehoord kunnen worden tijdens een “parlementaire” hoorzitting en/of enquête!

Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op o.a. chemtrails.

Dus we hopen dat als er veel mensen dit Burgerinitiatief tekenen, dit de druk opvoert om er NU mee te STOPPEN en de onderste steen boven te laten komen! Een parlementaire hoorzitting en/of parlementaire enquête waar betrokkenen uit binnen,- en buitenland onder ede gehoord gaan worden moet hier duidelijkheid over geven. Je kunt dit burgerinitiatief alleen tekenen als je Nederlands Staatsburger bent en ouder dan 18!

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Economie wordt momenteel kunstmatig overeind gehouden

Rusland heeft geen geloof meer in dollar en blijft goud kopen