in , ,

Bill Gates Foundation voorspelde 3 maanden geleden 65 miljoen sterfgevallen door het Coronavirus

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft niet alleen de ontwikkeling van het Coronavirus gefinancierd. In oktober 2019 voorspelde Gates reeds de dood van 65 miljoen mensen door het virus.

Op 19 juni 2015 heeft het Pirbright Institute, gefinancierd door de Britse regering, een octrooiaanvraag ingediend voor het Coronavirus, die op 20 november 2018 is goedgekeurd.

Verdacht genoeg is de Bill & Melinda Gates Foundation een van de “belangrijkste financiers” van het Pirbright Institute. Het Coronavirus is gepatenteerd en geregistreerd bij het Europees Octrooibureau onder nummer EP3172319A1. Het octrooi is in handen van het Pirbright Instituut.

Bill & Melinda Gates Foundation organiseerden een pandemie-oefening

Op 18 oktober 2019, lang voor de uitbraak van het virus, organiseerden de Bill & Melinda Gates Foundation, de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health en het World Economic Forum gezamenlijk een evenement in New York waar “beleidsmakers, ambtenaren, managers en gezondheidsdeskundigen samenwerkten aan een gesimuleerde uitbraak van het Coronavirus”.

De pandemie-oefening, genaamd “Event 201“, plaatst de deelnemers in het midden van een ongecontroleerde Coronavirus-uitbraak die zich als een wildvuur uit Zuid-Amerika verspreidt en de wereld in chaos stort. “In de simulatie leidde CAPS (het Coronavirus) tot een dodental van 65 miljoen mensen binnen 18 maanden”, aldus de John Hopkins University.

Evenement voorspelde de toekomst

In een -highlight van Event 201 toont het fictieve nieuwskanaal “GNN” hoe het hypothetische immuun/resistente virus (bijgenaamd CAPS) de handel en het reizen verlamt en de wereldeconomie in een vrije val stort. Verbazingwekkend, dat is precies wat er zojuist is gebeurd. Kijk naar de weinige beelden die beschikbaar zijn op het nieuws en u zult zien dat de verhoogde veiligheidsmaatregelen de mogelijkheden om te reizen al beperken.

In China zitten nu meer dan 23 miljoen mensen vast in hun steden en zijn ze afgesneden van de buitenwereld. De impact op de wereldeconomie is slechts een kwestie van tijd. Opmerkelijk genoeg waarschuwde een professor van het Imperial College London onlangs dat het Coronavirus hetzelfde dodental heeft als de Spaanse griep, die in 1918 aan 20-50 miljoen mensen het leven kostte.

Event 201 roept op tot globalisme als oplossing voor pandemieën

Wat niet verwonderlijk is, als je kent als een globaliseringsfanaat, is het volgende detail. In de video van Event 201 pleit Tom Inglesby van het John Hopkins Center for Health Security voor meer globalisme als oplossing en zegt: “Er ontstaan problemen die alleen kunnen worden opgelost door globale bedrijven en overheden die samenwerken”.

Om het globalisme als tegengif tegen de hypothetische uitbraak verder te bevorderen, stelden de deelnemers aan “Event” 201 het volgende voor:

  • Regeringen, internationale organisaties en bedrijven moeten nu plannen maken voor het gebruik van belangrijke bedrijfsfuncties in het geval van een grote pandemie.
  • De industrie, nationale overheden en internationale organisaties moeten samenwerken om de voorraad medische tegenmaatregelen (MCM’s) op internationaal niveau te vergroten en om een snelle en rechtvaardige distributie tijdens een grote pandemie mogelijk te maken.
  • Landen, internationale organisaties en wereldwijde vervoerders moeten samenwerken om het reizen en de handel tijdens ernstige pandemieën in stand te houden.
  • De regeringen moeten meer middelen en steun bieden voor de ontwikkeling en productie van , therapeutica en diagnostiek die nodig zijn tijdens een ernstige pandemie.
  • Het wereldwijde bedrijfsleven moet de economische last van pandemieën onderkennen en zich inzetten voor een grotere paraatheid.
  • Internationale organisaties moeten prioriteit geven aan het verminderen van de economische gevolgen van epidemieën en pandemieën.
  • De regeringen en de particuliere sector moeten meer prioriteit geven aan de ontwikkeling van methoden om verkeerde informatie te bestrijden vóór de volgende pandemie.

Dit alles gebeurde ruim voor het eerste gedocumenteerde geval van een Coronavirus-infectie!

Bill & Melinda Gates Foundation wil een vaccin tegen het Coronavirus ontwikkelen

Dezelfde globalisten die het virusoctrooi bezitten en die als eerste de opkomst en verspreiding van het virus hebben voorspeld en geïnitieerd, hebben nu aangekondigd dat ze vaccins zullen ….

Lees verder bij de bron: Fenixx

Foto: Financierde de ontwikkeling van het Coronavirus: Bill Gates © Anonymousnews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nog steeds niet wakker?
1 jaar geleden

Globalisme een manier om dit soort uitbraken tegen te gaan ????? Satanisten als Gates zijn volkomen van het pad geraakt. Een meer efficiënte aanpak is als NWO globalisten figuren als Gates worden opgepakt en berecht. Zij zijn degenen die hebben het virus hebben laten ontwikkelen en wat ongetwijfeld in China is verspreid zoals zij al zoveel schade aan de burgers en ook aan de aarde hebben toegebracht.
Wanneer worden mensen wakker?

...
1 jaar geleden

Heeft de auteur van dit artikel het patent zelf al eens gelezen? Het beschrijft namelijk een afgezwakte versie van een corona virus dat in KIPPEN voorkomt, met het doel om er een vaccin mee te maken en te voorkomen dat ze bronchitis krijgen. Heeft dus niets te maken met het huidige Wuhan corona virus in China…

Josef
1 jaar geleden

Met dit “kippenvirus”patent kan niemand anders meer iets ontwikkelen omdat het teveel op het gepatenteerde virus lijkt.
Maar denk nou eens na, Bill Gates is al jaren met die Corona onzin bezig en nu ineens dit.

en wat denk je wat ? Bill Gates gaat ook de oplossing leveren. Nu eerst miljarden verdienen aan het niet werkenden Remdeser (GILEAD) en straks aan het vaccineren van 8 miljard mensen.

en toevallig heeft hij persoonlijk een sterilisatie vaccin laten bouwen en testen. (HCG vaccin)
en toevallig vind hij dat er veel teveel mensen op aarde zijn

en hij heeft een systeem laten ontwikkelen waarmee je van buiten kunt zien of iemand gevaccineerd is

Deze man is de geniale gek die we kennen uit tekenfilms …… verdiep je eens in die man. Hij geeft elk jaar meer dan 2 miljard uit aan propaganda maar toch is de waarheid nog te vinden.

succes

Eva
11 maanden geleden

Bron-link werkt niet.

Kans voor Rutte III, DNB-baas Knot: inkomstenbelasting kan omlaag

Fijn die marktwerking: Bijbetaling dreigt voor miljoenen medicijngebruikers