in , ,

Bill Gates Foundation voorspelde 3 maanden geleden 65 miljoen sterfgevallen door het Coronavirus

Coronavirus Bill Gates

De Bill & Melinda Gates Foundation heeft niet alleen de ontwikkeling van het Coronavirus gefinancierd. In oktober 2019 voorspelde Gates reeds de dood van 65 miljoen mensen door het virus.

Op 19 juni 2015 heeft het Pirbright Institute, gefinancierd door de Britse regering, een octrooiaanvraag ingediend voor het Coronavirus, die op 20 november 2018 is goedgekeurd.

Verdacht genoeg is de Bill & Melinda Gates Foundation een van de “belangrijkste financiers” van het Pirbright Institute. Het Coronavirus is gepatenteerd en geregistreerd bij het Europees Octrooibureau onder nummer EP3172319A1. Het octrooi is in handen van het Pirbright Instituut.

patent aauf das corona virus

Bill & Melinda Gates Foundation organiseerden een pandemie-oefening

Op 18 oktober 2019, lang voor de uitbraak van het virus, organiseerden de Bill & Melinda Gates Foundation, de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health en het World Economic Forum gezamenlijk een evenement in New York waar “beleidsmakers, ambtenaren, managers en gezondheidsdeskundigen samenwerkten aan een gesimuleerde uitbraak van het Coronavirus”.

De pandemie-oefening, genaamd “Event 201“, plaatst de deelnemers in het midden van een ongecontroleerde Coronavirus-uitbraak die zich als een wildvuur uit Zuid-Amerika verspreidt en de wereld in chaos stort. “In de simulatie leidde CAPS (het Coronavirus) tot een dodental van 65 miljoen mensen binnen 18 maanden”, aldus de John Hopkins University.

Evenement voorspelde de toekomst

In een video-highlight van Event 201 toont het fictieve nieuwskanaal “GNN” hoe het hypothetische immuun/resistente virus (bijgenaamd CAPS) de handel en het reizen verlamt en de wereldeconomie in een vrije val stort. Verbazingwekkend, dat is precies wat er zojuist is gebeurd. Kijk naar de weinige beelden die beschikbaar zijn op het nieuws en u zult zien dat de verhoogde veiligheidsmaatregelen de mogelijkheden om te reizen al beperken.

In China zitten nu meer dan 23 miljoen mensen vast in hun steden en zijn ze afgesneden van de buitenwereld. De impact op de wereldeconomie is slechts een kwestie van tijd. Opmerkelijk genoeg waarschuwde een professor van het Imperial College London onlangs dat het Coronavirus hetzelfde dodental heeft als de Spaanse griep, die in 1918 aan 20-50 miljoen mensen het leven kostte.

Event 201 roept op tot globalisme als oplossing voor pandemieën

Wat niet verwonderlijk is, als je Bill Gates kent als een globaliseringsfanaat, is het volgende detail. In de video van Event 201 pleit Tom Inglesby van het John Hopkins Center for Health Security voor meer globalisme als oplossing en zegt: “Er ontstaan problemen die alleen kunnen worden opgelost door globale bedrijven en overheden die samenwerken”.

Om het globalisme als tegengif tegen de hypothetische uitbraak verder te bevorderen, stelden de deelnemers aan “Event” 201 het volgende voor:

  • Regeringen, internationale organisaties en bedrijven moeten nu plannen maken voor het gebruik van belangrijke bedrijfsfuncties in het geval van een grote pandemie.
  • De industrie, nationale overheden en internationale organisaties moeten samenwerken om de voorraad medische tegenmaatregelen (MCM’s) op internationaal niveau te vergroten en om een snelle en rechtvaardige distributie tijdens een grote pandemie mogelijk te maken.
  • Landen, internationale organisaties en wereldwijde vervoerders moeten samenwerken om het reizen en de handel tijdens ernstige pandemieën in stand te houden.
  • De regeringen moeten meer middelen en steun bieden voor de ontwikkeling en productie van vaccins, therapeutica en diagnostiek die nodig zijn tijdens een ernstige pandemie.
  • Het wereldwijde bedrijfsleven moet de economische last van pandemieën onderkennen en zich inzetten voor een grotere paraatheid.
  • Internationale organisaties moeten prioriteit geven aan het verminderen van de economische gevolgen van epidemieën en pandemieën.
  • De regeringen en de particuliere sector moeten meer prioriteit geven aan de ontwikkeling van methoden om verkeerde informatie te bestrijden vóór de volgende pandemie.

Dit alles gebeurde ruim voor het eerste gedocumenteerde geval van een Coronavirus-infectie!

Bill & Melinda Gates Foundation wil een vaccin tegen het Coronavirus ontwikkelen

Dezelfde globalisten die het virusoctrooi bezitten en die als eerste de opkomst en verspreiding van het virus hebben voorspeld en geïnitieerd, hebben nu aangekondigd dat ze vaccins zullen ….

Lees verder bij de bron: Fenixx

Foto: Financierde de ontwikkeling van het Coronavirus: Bill Gates © Anonymousnews
doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte1

Kans voor Rutte III, DNB-baas Knot: inkomstenbelasting kan omlaag

22e78eb2246d623d 640 medicijnen

Fijn die marktwerking: Bijbetaling dreigt voor miljoenen medicijngebruikers