in , ,

Bill Gates roept Westerse landen op om miljarden in zijn vaccin te investeren

Eén winnaar van de corona- staat al vast: . Hij zal zich scheel verdienen, net zoals de farmaceutische , wanneer alle mensen in deze wereld gedwongen ingeënt worden of zich uit voor een andere allemaal “vrijwillig” laten inenten.

Bovendien zijn er nog biljoenen dollars met medicijnen, tests en beschermende kleding te verdienen. Maar vooral de globale inenting zorg voor heel veel geld in de kassa van bepaalde mensen.

Daarom is het ook alleen maar logisch dat de ondernemer en “mecenas” Bill Gates industrielanden ertoe heeft opgeroepen om miljarden te investeren in de ontwikkeling en verdeling van een tegen het corona-virus.

“De beleidsbepalers moeten voldoende geld voor onderzoek mobiliseren om de ontwikkeling van een vaccin mogelijk te maken”, schrijft Gates in een gastbijdrage voor de “Welt am Sonntag”.

De inentingsalliantie “Gavi” zou alleen al $ 7,4 miljard nodig hebben om de immuniseringsinspanningen tot nu toe te handhaven.

“De invoering van een algemene corona-immunisering zou nog hogere kosten met zich meebrengen”, aldus Gates.

De ondernemer waarschuwde voor de gevolgen wanneer het corona-virus zich in veel ontwikkelingslanden uitbreidt.

“Zelfs wanneer het de rijke landen de komende maanden lukt om de uitbreiding van de te vertragen, blijven ze niet gevrijwaard van een opnieuw opvlammen van de pandemie. Want als deze in andere landen verder woedt, dan is het hoogstwaarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat een deel van de wereld de anderen weer zal besmetten”, schrijft Gates.

In de strijd tegen de ziekte zou daarom een globale opzet nodig zijn. Wetenschappers zouden op dit moment aan ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
10 maanden geleden

Dat hij zich eerst maar zelf met zijn gif inspuit. Grenzen hermetisch dicht voor al die gelukszoekers helpt een heel eind.

Rob
10 maanden geleden

Ik zou graag zien dat op het eind van de “crisis”, er een ONHAFHANKELIJK onderzoek wordt gedaan naar de herkomst van dit virus en wie er eventueel verantwoordelijk voor is en ga die dan maar eens kaalplukken. Je hoort teveel vreemde dingen om te zeggen dit komt door een paar vleermuizen, erg goedkoop. Het onderzoek moet wel goed uitgevoerd worden en niet door vriendjes van de Pharmaindustrie, daar hebben we de buik wel vol van.

A.S.
10 maanden geleden

Tuurlijk, hij heeft zelf miljarden op zijn bankrekeningen staan, kan de hele wereld 100 keer van vaccins voorzien zoveel poen heeft die lul, maar nee, dat mogen wij allemaal betalen en dan heel blij zijn ermee. Hij kan ze in een mooi bruin gaatje stoppen, met zijn rotkop erbij

NWO zit achter Corona virus en achter vaccinaties
10 maanden geleden

Heeft U zich nooit afgevraagd waarom de TV zulke stomme programma’s brengt zonder inhoud? Waarom ze eindeloos stomme spelletjes brengt en dom vermaak van de ochtend tot de late avond?
Zou het kunnen zijn omdat de media zijn gekocht door partijen die niet Uw belang voor ogen hebben en een heel andere agenda hebben?

Is er dan niemand die het toch wel heel vreemd vind dat Gates zo’n grote voorliefde heeft voor vaccins en het reduceren van de wereldbevolking. Gates die zo graag kinderen in India wil injecteren met vaccins totdat honderdduizenden kinderen dood gaan omdat het vaccin vergif bevatte …. of kinderen onvruchtbaar maken. Totdat India hem de toegang tot India verbood.
Gates is wat ze noemen een psychopaat, maar als U hem krankzinnig wil noemen is dat ook goed.

Deze Gates wil nu nadat hij het virus heeft laten ontwikkelen (daar is bewijs voor) even het vaccin ontwikkelen en op de markt brengen. En hij vindt ook dat vaccinatie verplicht moet worden ….
Gaan er bij U dan niet honderden belletjes rinkelen?
En uiteraard probeert Gates regeringen over te halen om mensen gedwongen te vaccineren.
U snapt: hetzelfde spelletje als in India … Als U dat duivels wil noemen dan zal ik dat niet ontkennen.

https://www.henrymakow.com/2020/04/dont-be-so-fking-naive.html

U kunt dat niet geloven? Nou dan blijft U toch rustig in Uw stoel zitten ….

Vangils
10 maanden geleden

Gekke bill

G van Peet
10 maanden geleden

Je kunt veel investeren in een vaccin. Door mutaties kan het zo zijn dat het niet werkt. De griepprik kon ook maar tegen vier varianten beschermen. Dan kwam er een andere groep die winter, en was de griepprik dus waardeloos. Ditzelfde kan dus ook met coronavirussen. Een vaccin tegen alle soorten is een onmogelijkheid. Gooi je geld maar in de put.

carlos
10 maanden geleden

als je het geografische begin en de verdere verspreiding van het virus nagaat, zie ik niet precies in waar een rol voor bill gates hier is weggelegd als in een ” conspiracy complot”. ook hij zou namelijk ook zelf slachtoffer kunnen worden. het is nu dus 1 [oudere] man tegenover 7+ miljard mensen, waaronder miljoenen wetenschappers. misschien is zijn “wereld vaccinatie” idee inderdaad veel te hoog gegrepen en te ver gezocht, maar “in the end” zal er toch iets moeten ontwikkeld worden om vooral ook zeer kwetsbare landen te kunnen tehulp schieten bij een soortgelijke outbreak. maar niet als een verplichting. opmerkelijk is wel, dat het dezelfde bill gates is die de hele wereld met zn microsoft computer programma en massieve structurele investeringen in wetenschap en educatie in zeer uitgebreide positieve zin heeft helpen veranderen. bill zn idee moet door meerdere wetenschappers goed bekeken worden en dan komt daaruit een aanbeveling voor beleidsmakers, maar geen verplichting.

Een persoon
10 maanden geleden

Bill is en blijft een vage geldzoeker , ideeen van anderen opkopen en dan de concurrentie uitschakelen
Vaccins malaria niks meer over bekent gemaakt HIV allerlei vage aanbevelingen maar iets concreets nee wel of er donaties ,toezeggingen worden gedaan
En ja had men maar december meteen de grenzen gesloten voor chineze burgers dan was het een stuk minder in de rest van de wereld gegaan

Groeiend verzet bij verpleeghuispersoneel

Knettergekke Macron wil mogelijk lockdown tot eind mei, scholen helemaal niet meer open, meer maatregelen