in

Bill Gates voorspelt twee volgende crisissen na de coronapandemie

Bill Gates deed al in 2015 ongenuanceerde uitspraken over een mogelijk dreigend virus. Hij bleek een goede voorspeller, aangezien we momenteel een wereldwijde pandemie ondergaan.

Maar… de voormalig Microsoft-topman doet wederom een voorspelling voor twee komende problemen.

Zijn naam is onherroepelijk verbonden aan het coronavirus. In positieve en negatieve zin. Zo investeert Gates veel van zijn vermogen in de WHO. Maar ontving hij de afgelopen maanden ook behoorlijk wat kritiek.

Sommige complottheorieën gaan nog een stapje verder over de rol van de ondernemer en filantroop.

Jaren geleden voorspelde hij tijdens een TED-talk een pandemie. Hij noemde het destijds een ‘airbone virus‘, dat de komende jaren tien miljoen mensen zou doden.

Prangende vragen aan Bill Gates

En nu duikt er een nieuwe video op waarin Gates de volgende voorspelt. In de video met de titel I Asked Bill Gates What’s The Next Crisis? zien we hoe filmmaker Derek Muller een aantal prangende vragen stelt aan Gates.

Het interview met de ex-Microsoft-magnaat verscheen op het -kanaal Veritasium en is meer dan twee miljoen keer bekeken. Muller vraagt naar de huidige coronacrisis, complottheorieën en jawel, een voorspelling voor de toekomst.

Twee crisissen

Op de vraag wat de volgende wordt voor de mensheid, geeft Gates twee duidelijke antwoorden. Het eerste probleem is de klimaatverandering. Volgens hem gaan we daar steeds meer moeilijkheden van ondervinden. En nummer twee?

Biologische oorlogsvoering. Dat betekent volgens de Amerikaanse ondernemer dat steeds meer landen oorlog voeren doormiddel van giftige stoffen en ziektes. Laten we hopen dat de steenrijke magnaat het dit keer niet bij het rechte eind heeft.

Benieuwd wat hij nog meer heeft gezegd? Bekijk de video hieronder:

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is gedaan met de democratie: Tijdelijke coronanoodwet zonder enig debat verlengd!

Artsen koppelen Pfizer en Moderna vaccins aan levensbedreigende bloedziekte