in

Bizar en ongelooflijk: Vluchtelingen in Griekenland zijn niet gelukkig op luxe hot spot

Vluchtelingen in zijn niet gelukkig op luxe hot spot en beginnen te protesteren voor nieuwe appartementen

Vluchtelingen uit de stad Thebe blokkeerden de oude nationale weg die Thebe met Athene verbond. Ze protesteerden tegen de ‘slechte omstandigheden’ van hun huizen en faciliteiten.

De eisten dat ze appartementen in de stad kregen in plaats van de huizen die de staat hen biedt. Opgemerkt moet worden dat de migrerende hotspot van Thebe waarschijnlijk de meest luxueuze hotspot in Griekenland is.

Thebe heeft veel faciliteiten voor vluchtelingen, waaronder een school, een speeltuin, een vrouwenkliniek en een pathologiekliniek, evenals gratis WiFi. De huizen zijn voorzien van airconditioning met alle moderne gemakken.

Terwijl dit gebeurde, blokkeerden migranten van een andere hotspot in de buurt van Athene de oude nationale weg die Athene met Corinth verbindt.

De oude nationale weg Athene – Korinthe is in feite de enige verbindingsweg met de ingang Elefsina – Megalo Pefkos – Megara, evenals met een bevolking van bijna 100.000 inwoners en werknemers. Een feit dat de protesterende migranten niet leek te storen.

Dit soort protesteren is illegaal in Griekenland en strafbaar met zware straffen, maar de Griekse staat is schandalig tolerant ten opzichte van dit soort gedrag van de migranten.

Met dit in gedachten zijn de brutale aanvallen van de Griekse politie tegen Griekse patriotten die proberen op dezelfde manier te protesteren zelfs nog meer schandalig.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe wetten tegen fraude kunnen privacy schaden

Rechtbank veroordeling Monsanto heeft verstrekkende gevolgen