in , ,

Bizar nivelleringsfeestje middeninkomens: Wiebes/belastingdienst wil 12% van je vakantiegeld

Grote groepen werkenden met een middeninkomen leveren volgend jaar tot ruim 12 procent in van hun vakantiegeld. Het is het rechtstreekse gevolg van de nivelleringspolitiek die het aanhangt.

Dat blijkt uit doorrekeningen van salarisverwerker Salar. Bij de middeninkomens vallen harde klappen bij alle soorten variabele beloningen zoals vakantiegeld, overwerken of een bonus.

Lees verder via Telegraaf.nl.

 

“het nivelleringsfeestje van PvdA-voorzitter Spekman. Is dit eerlijk delen? Het is een directe straf op hard werken.” Wat is er concreet aan de hand dan?

De middenkomens van Hard Werkend moet een deel van hun vakantiegeld overhandigen aan FinStas Wiebes. Niet alleen de broekriem, maar ook de zwembandjes worden strak aangetrokken in 2015. Dat All In Resort in Turkije wordt dan een All In Resort in Renesse.

We hebben eigenlijk best bewondering voor Wiebes & consorten. Telkens als we denken dat ze banenbezitters, huizenbezitters en autobezitters niet nog verder kunnen belasten, komen ze toch weer met een briljant nieuw plan.

Lees verder via GeenStijl

 

Weten hoe dit geintje concreet uw vakantiegeld beïnvloedt? Lees het HIERRR.

Foto via free photos & art


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meer agenten moeten Turks spreken

Amerika’s geheime regering – De bom die Edward Snowden dropte