Bizar schilderij van Bill Clinton in jurk bij Jeffrey Epstein gevonden

Het wordt steeds gekker… bah wat een beerput!

bleek een bizar schilderij in zijn huis in New York te hebben hangen. Op het doek is Bill namelijk in een blauwe jurk te zien met rode, hoge hakken.

Clinton poseert onderuitgezakt in een stoel in het Oval Office in het Witte Huis. De blauwe jurk lijkt op een exemplaar dat Monica Lewinsky droeg tijdens een van hun geheime ontmoetingen. Op de jurk werd sperma van hem aangetroffen en zo werd bewezen dat de twee seksueel contact hadden gehad.

Het originele schilderij is gemaakt door Petrina Ryan-Kleid. Het is onduidelijk of het doek dat in het bezit was van Epstein echt is of een kopie. De foto van het schilderij is al in 2012 gemaakt. De maakster van het kiekje, die anoniem wil blijven, laat aan de Daily Mail weten dat ze bij Epstein was voor zaken, die overigens niet doorgingen.

„Ik was in shock, het was zeker weten een schilderij van Clinton. Het was een hele provocatieve, seksueel getinte afbeelding.”

Waarschijnlijk was het niet de bedoeling dat ze het schilderij te zien zou krijgen. „Ik zag het doordat iemand een deur open had laten staan. Ik dacht: 'waarom heeft Epstein dit in godsnaam in zijn bezit?' Ik wist niet eens dat ze elkaar kenden.”

Een collega wist uiteindelijk een foto te maken. „Ik was doodsbang omdat er overal 's hingen.”

Clinton nam vorige maand publiekelijk afstand van Epstein, die verdacht wordt van het seksueel misbruiken van minderjarige meisjes en onlangs dood in zijn cel werd aangetroffen. Een woordvoerder liet weten dat de twee elkaar al meer dan tien jaar niet meer gesproken hebben.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VK verbiedt Volkswagen-advertentie, want mannen die werken en moeder die kind opvoedt

Festivalbezoekers zijn viezeriken: tsunami aan poepbacterie op handen